Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, premierul a solicitat antreprenorilor să-şi onoreze termenele contractuale de finalizare a lucrărilor, respectiv sfârşitul lunii iunie 2020 pentru darea în trafic.

Citeste si: Un număr de 24 de angajaţi ai Spitalului Judeţean din Focşani, confirmaţi cu coronavirus

În plus, Ludovic Orban a subliniat că Executivul va asigura toate resursele necesare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Acest proiect este aşteptat de mult timp de bucureşteni şi trebuie să le arătăm că poate fi finalizat. De asemenea, este nevoie să acordăm o atenţie deosebită investiţiilor la Metrou pentru că reprezintă o soluţie foarte bună de transport în Bucureşti”, a afirmat prim-ministrul.

Citeste si: In acesta seara, de la ora 22:00, nu pierdeti premiera serialului „Familia Medici: Conducatorii Florentei”, la Kanal D

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei- Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou, pe o lungime construită de 6,871 km.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si