In 2014 – 2015, Catalin Cazacu de la Exatlon a avut doua belele pe cap, culmea, niciuna din vina lui. Hotii i-au spart casa din Timisoara, dupa care, la scurt timp, politistii i-au confiscat pistolul si i-au suspendat permisul de port-arma.

Pentru ca s-a considerat nevinovat, sportivul a dat in judecata, se pare, Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, solicitand anularea sanctiunii contraventionale, cea data de politistii de la Serviciul de Arme, Explozivi, Substante toxice.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat despre ce proces este vorba si ce s-a intamplat de fapt de Catalin Cazacu a ramas fara pistol si fara permis de port-arma. Surse din anturajul concurentului de la Exatlon, dar prietenul si asociatul lui, in firma de paza pe care sportivul o detine, Ciprian, ne-au dezvaluit cum s-a intamplat totul!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

“Prin 2014-2015 lui Catalin i-a fost sparta casa din Timisoara cand el fusese plecat.

El avea pistolul in casa, in suportul special, caci are permis de port-arma. Atunci s-a bucurat ca hotii nu i-au luat si pistolul. De teama, el a luat arma si a dus-o in seiful de la firma de paza, considerand ca acolo e mai in siguranta. La scurt timp, la firma a fost o altercatie, iar politistii care au fost la fata locului au verificat tot. Asa au gasit si arma in seif si I l-au confiscat, si, mai mult i-au suspnedat si permisul de port-arma pe motiv ca pistolul nu era tinut la locul potrivit, adica in suportul de acasa.
Nici altercatia de la firma nu avea legatura cu el, insa fiind si firma lui, politistii au verificat tot”,
sustin surse din anturajul sportivului.

 

Despre cum i-a fost sparta casa lui Catalin Cazacu de la Exatlon, dar si cum a ramas fara pistol si permis de port-arma, ne-a dezvaluit si Ciprian, prietenul si asociatul lui din firma. Barbatul spune ca sportivul n-are nicio vina si nicio legatura cu altercatia. “Dupa ce i-a fost sparta casa, Catalin a luat arma si a pus-o in seiful de la biroul nostru de la firma. Eu am avut o altercatie la firma, nu el. El nu are nicio vina, nicio legatura. Nu e vinovat. Eu am avut altercatia, au fost si echipe de aparare, insa totul s-a terminat cu bine. Atunci cand a venit politia la firma, dupa altercatie, a confiscat si arma din seif”, ne-a declarat Ciprian, prietenul si asociatul din firma de paza a lui Catalin Cazacu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si