Close sidebar
Close sidebar

Luis Lazarus, sfâșiat de durere. Femeia care l-a crescut s-a dus: „Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea!”

Luis Lazarus este sfâșiat de durere după ce a primit tragica veste că bunica lui, grav bolnavă, nu mai este printre cei vii.

Katerina Boariu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Luis Lazarus este distrus și și-a exprimat durerea pentru pierderea femeii care i-a fost alături în copilărie, printr-un mesaj pe contul lui de Facebook. 

Luis Lazarus, sfâșiat de durere. Femeia care l-a crescut s-a dus la îngeri: „Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea!”

Luis Lazarus este în stare de șoc și spune că fără bunica lui nici amintirile despre ea și copilăria lui nu vor mai exista. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Bunicuța mea a plecat la îngeri! 😭😭😭😭 M-a crescut și s-a sacrificat pentru mine in fiecare clipa a vieții ei! Nu am cuvinte sa îmi exprim recunoștința și regretul! Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea! “Cucoana”, așa cum ii spuneau toți in tinerețe, semn ca înainte de comuniști fusese “cineva”, ne-a părăsit! Poate nu mai este nicio prietena care sa o ducă pe ultimul drum, dar noi vom fi acolo! De altfel mi-a și spus: “Luisule eu pe tine pun baza.

Tu ma îngropi. Și la moartea mea sa cânte muzica numai sârbe și hore.” Plecam la Severin sa o înmormântăm, așa cum și-a dorit! In aceasta ultima poza suntem doar eu, ea și strănepoții ei, puii mei, Ana și Andrei! Nu ne mai cunoștea, dar nu avea importantă! Pentru mine era tot EA! Începând cu ora 17.00 va fi la Capela cimitirului Ortodox din Drobeta-Turnu Severin, iar înmormântarea va fi mâine, sâmbătă, in jurul orei 12-13.”
, este mesajul postat de Luis Lazarus pe contul lui de socializare, alături de o poză cu bunica și cei doi copii ai săi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI