Propunerea lui Lukașenso este considerată una radicală, el fiind fost director al unei ferme de stat sovietice.

Citeste si: Scrisoarea de pe mormântul părinților lui Putin: „Fiul vostru se comportă obraznic și amenință să arunce școala în aer”

Mobilizarea elevilor în Belarus pentru recolta de cartofi

În Belarus este interzisă mobilizarea în şcoli: „mobilizarea elevilor pentru recoltarea de mere sau cartofi”, descriind această stare de fapt drept o „sălbăticie”.

Citeste si: Alexandr Lukaşenko: "Statele Unite împing Europa într-o confruntare militară cu Rusia pe teritoriul Ucrainei”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Cu ce exemplu ne vom creşte atunci şcolarii, copiii?”, a întrebat el, referindu-se la această practică care exista pe vremea URSS.

El considera mobilizarea un bun antrenament fizic pentru elevi

„Se spune că este exploatare. Dar ce exploatare poate fi dacă este vorba despre o persoană care merge la muncă timp de cinci sau şase ore? Va fi o mulţumire pentru părinţi şi un bun antrenament fizic pentru copii”, a continuat şeful statului, apreciind că aceasta va „uni oamenii”.

Citeste si: Vladimir Putin nu va fi invitat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Pe lista neagră se regăsesc și oficiali din Belarus și Myanmar

Cel mai cunsocut aliat a lui Putin a recomandat ca remediu împotriva coronavirusului sauna, un pahar de vodcă pe zi şi munca la câmp, pe tractor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si