„Sunt cutremurat. Noi aveam spectacol pe 4 octombrie, urma sa mergem cu ‘Tache, Ianke si Cadir’ la Iasi pe 31 octombrie si pe 1 noiembrie. E adevarat ca el s-a simtit oarecum slabit in ultimul timp, dar tocmai spunea ‘Hai ca ma pun pe picioare ca incepem treaba in toamna!’. Doar acum doua-trei zile vorbisem”, a mentionat Doru Ana, partenera sa de scena in spectacolul „Tache, Ianke si Cadir”.

Membrul fondator al grupului Divertis, Florin Constantin, a scris pe Facebook ca odata cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu a stins ”un zâmbet mare cât o lume”.

"Adio Gyuri Pascu! S-a stins un zâmbet mare cât o lume. S-a stins un artist mare cât o tara. S-a stins o lumânare la cei vii si de acum o voi aprinde la cei vesnici. Adio prieten drag, te vom urma intr-o profunda tacere, tristete si singuratate pe care le-ai lasat. …”, este mesajul postat pe Facebook de Florin Constantin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cristian Gretcu, colegul artistului de la grupul Divertis, are si el numai cuvinte emotionante: „Gyurica a plecat… S-a dus sa-i spuna lui Ciprian Fachiru ”La multi ani”. Am vrut sa scriu aici niste cuvinte speciale, dar, uite, nu pot… Am lacrimi in ochi si o tristete mare… Dumnezeu isi ia inapoi oamenii valorosi, asta mi-e cam clar”.

Artista Corina Chiriac a declarat ca nu ii vine sa creada ca vorbeste despre el la trecut: „L-am cunoscut pe Gyuri la New York in anii ’90.

Venise cu Divertis si cu draga de Monica Anghel sa incânte publicul român, cu un spectacol de un exceptional umor! L-am admirat si aplaudat,l-am avut ca invitat la National TV si la fiecare aparitie a sa ma fascina enormul sau talent! Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa vorbesc la trecut despre Gyuri Pascu si sa spun Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca… Ce extrem de rau imi pare…”.

Si Paula Chirila, prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” a lasat un mesaj cutremurator: „Sunt in stare de soc, cu ochii plini de lacrimi si cu inima zdrobita… nu credeam ca am sa traiesc ziua aceea in care o sa plece definitiv… Un suflet fragil si un spirit mult prea evoluat pentru vremurile pe care le parcurgem… Nu are lumea asta loc pentru câta dragoste si cât talent avea Gyuri Pascu… A ars mult prea tare si mult prea repede…”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si