Barbie a cucerit lumea. A fost unul dintre cele mai profitabile weekend-uri din industria filmului, iar fanii sunt obsedați de creația Barbie. Alături de Barbie, în cinema, a fost lansat și filmul Oppenheimer, care, de asemenea, a avut parte de încasări record, depășind așteptările criticilor de film.

Barbie, record de încasări pentru un film regizat de o femeie

După primul weekend de când este pe marile ecrane, filmul Barbie o poziționează pe Greta Gerwing drept regizoarea cu cele mai mari încasări după lansare.

Barbie, filmul care a cucerit lumea

Barbie, filmul care a cucerit lumea

[Sursa foto: Facebook- Barbie]

La box-office-ul nord-american din SUA și Canada, Barbie a câștigat primul loc în materie de vânzări masive de bilete de 155 de milioane de dolari, din 4.243 de locații, depășind filmul Super Mario Bros, dar și fiecare film Marvel lansat în acest an. La nivel internațional, se laudă 182 de milioane de dolari din 69 de teritorii, ajungând la impresionanta sumă de 377 milioane de dolari în primul weekend de lansare, potrivit theguardian.com.

Citește și: Actrița Gal Gadot a surprins pe toată lumea cu noul rol pe care îl face după "Femeia fantastică"

Fenomenul Barbenheimer

Industria cinematografică se laudă cu unul dintre cele mai profitabile weeked-uri. Fimul Barbie și filmul Oppenheimer au depășit așteptările marilor critici de filme. Cu încasări de ordinul sutelor de milioane, Barbenheimer a ajuns la inimile oamenilor din întreaga lume.

Fenomenul Barbenheimer

Fenomenul Barbenheimer

[Sursa foto: Colaj Facebook Barbie the movie/ Oppenheimer]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"A fost un weekend cu adevărat istoric și continuă impulsul pozitiv de box office din 2023. Oamenii au recunoscut că se întâmplă ceva special și au vrut să facă parte din el", a declarat președintele Asociației Naționale a Deținătorilor de Teatre, Michael O'Leary.

Barbenheimer a afectat parcursul cinematografic filmelor considerate foarte profitabile cu review-uri puternice, precum Misiune Imposibilă cu Tom Cruise în rol pricipal.

Citește și: Fiica lui Charlie Chaplin, Josephine Hannah Chaplin, a încetat din viață. Actrița avea 74 de ani

Google adoră Barbie

Filmul Barbie a fost absorbit pe platforma Google. La o simplă căutare a numelui filmului sau a distribuției Barbie, precum Margot Robbie sau Ryan Gosling, pagina Google devine roz și apar steluțe sclipitoare, tot în nuanțe de roz.

Google iubește Barbie

Google iubește Barbie

[Sursa foto: Captură Google]

Citește și: Jennifer Lopez a scăpat cuvântul cu "F" când paparazzii au surprins-o în costumul de fitness- VIDEO

România iubește Barbie

Fenomenul Barbie este prezent în România mai mult ca niciodată. Vedetele au participat la petrecerea de lansare a filmului, unde tema a fost, în mod evident, Barbie. Click aici pentru a afla cum au fost ales vedetele să poarte culoarea roz și cum s-au transformat în Barbie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vedete în roz la petrecerea de lansare a filmului Barbie

Vedete în roz la petrecerea de lansare a filmului Barbie

[Sursa foto: Capturi Stirile Kanal D]

Mai mult decât atât, în cinematografele și mall-urile din țară, există photocorner Barbie, unde toți fanii se pot fotografia pentru a imortaliza momentul unic, vizionarea filmului Barbie.

Citește și: VIDEO- Patru femei s-au bătut ca pe ringul de box pentru un bărbat căsătorit, în timpul unui turneu de poker. Imaginile incredibile cu scandalul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si