Mia, o fetiță în vârstă de opt ani, a murit după ce medicii au diagnosticat-o greșit. Copila a ajuns la spital de două ori și a fost trimisă acasă de fiecare dată. La scurt timp după ce a părăsit spitalul pentru a doua oară, cu o reteță în care i se recomanda să consume lichide și să ia pastile de durere, Mia a murit, potrivit mirror.co.uk.

A murit la opt ani, după ce medicii au diagnosticat-o greșit

Mia s-a stins într-un tragic. Copila de opt ani suferea de o boală gravă, dar medicii de la spital au trimis-o acasă, diagnosticând-o greșit.

Copila a ajuns de două ori la urgențe, dar doctorii nu și-au dat seama de diagnotiscul grav al acesteia. Mia a murit la scurt timp după ce a fost trimisă acasă pentru a doua oară, de sepsis.

Citește și: Ea este bunica Sanda, una dintre persoanele care au pierdut tot în viiturile de la Galați. A rămas doar cu soțul și cu fiica, care i-a salvat în ultimul moment> "Suntem bătrâni. Nu mai e nimic"

Mia a mers la spital indicând toate simptomele de streptococ de grup A. Îaninte de prima vizită la medic, micuța vomita, acuza dureri de cap și plângea că o doare gâtul.

Doctorul i-a recomandat mamei sale să îi dea multe lichide și pastile pentru răceală. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Simptomele copilei s-au agravat la a doua vizită la spital. Mia nu mai mânca, avea o frecvență cardiacă crescută, nu mai putea urina și avea o stare de oboseală continuă. Părinții copilei au întrebat doctorii cu privire la o posibilă infecție a acesteia cu streptococul de grup A. Medicii i-au asigurat că nu este vorba de această boală și au trimis-o, din nou, acasă.

Ajunsă acasă, starea micuței s-a agravat. Mia era dezorientată, avea erupții pe brațe și picioare și buzele albastre, acuza stări febrile, dar era rece la ingere. Părinții au chemat o ambulanță, iar Mia ajuns la spital unde a intrat în șoc septic suspectat și a suferit un stop cardiac. Medicii au încercat să o resusciteze, dar copila a murit aproximativ 20 de minute mai târziu. Pe certificatul de deces al micuței, cauza morții ei este sepsis cauzat de infecția cu streptococul de grup A.

Citește și: "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele "Uitați cum arată munca de o viață"

„Lumea și inimile noastre s-au rupt pentru totdeauna când frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă. Mia fusese dusă de două ori la medici pentru a i se spune că simptomele ei sunt virale.

Aproximativ 15 ore mai târziu a murit de sepsis. Nu vom trece niciodată peste durerea de a o pierde pe Mia, mai ales în felul în care am făcut-o. Familia noastră nu va fi niciodată la fel fără Mia. Avea toată viața în față și ne-a fost luată în cel mai crud mod imaginabil”, a declarat mama copilei.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În amintirea fiicei lor, părinții au deschis un ONG pentru a-i ajuta pe copiii care suferă de streptococul de grup A.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si