Marea actrita a fost aplaudat minute in sir de catre cei prezenti atunci cand trupul ei a fost scos din Biserica Kretulescu, dupa o ceremonie emotionanta. Cortegiul funerar s-a indreptat apoi spre Cimitirul Bellu din Capitala, acolo unde marea actrita a fost inmormantata cu onoruri militare. Militarii Brigazii 30 Garda "Mihai Viteazul" au onorat-o pe actrita cu trei salve de artilerie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Actorii Ion Caramitru, Carmen Tanase, Adriana Schiopu, Irina Movila, Rodica Negrea, Tamara Cretulescu, Mitica Popescu, Manuela Harabor, Sanda Manu, Cecilia Barbora, Ana Ciontea, Constantin Dinulescu, Emilia Dobrin, Mircea Rusu, alaturi de fiul Olgai Tudorache, Alexandru Avram, au plans-o vineri pe marea doamna a teatrului romanesc in foaierul Teatrului National, unde a fost depus sicriul.

Langa sicriu, coroane de flori albe, galbene si rosii au fost trimise de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, de prim-ministrul Mihai Tudose, dar si din partea Ministerului Culturii si Institutului Cultural Roman.

Imagini emotionante de la inmormantarea "Reginei mama" si alte detalii, in aceasta seara la Stirile Kanal D, de la ora 19.00!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si