Close sidebar
Close sidebar

"Luna de diamant" a fiecarei zodii sau perioada in care toate visele se implinesc

Conform astrologiei, fiecare zodie are perioade cand le merge bine pe toate planurile. Se pare ca este vorba de un interval de o luna, in care visurile devin realitate pentru fiecare zodie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec
Pentru Berbeci, luna aprilie 2018 este cea mai favorabila. Inceputul lunii este momentul cand are loc o transformare in viata acestui nativ. Tot raul de care ai avut parte pana acum se schimba si incepi sa vezi partea buna a lucrurilor. Gandurile pozitive le inlocuiesc pe cele negative. Potrivit firii tale razboinice, nu te lasi batut asa usor, deci nu da inapoi de la provocarile care iti apar in cale, caci esti pe drumul cel bun.
In ceea ce priveste cariera, desi ai intampinat dificultati la locul de munca, luna aprilie iti da ocazia sa culegi roadele. Datorita energiei de care debordezi, ai la dispozitie multe resurse pe care le poti folosi in avantajul tau si e aproape imposibil sa nu reusesti. Oportunitatile vin din toate partile si depinde numai de tine sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.
 

Taur
Luna mai 2017, in care totul revine parca la viata, iti aduce abundenta pe toate planurile. In mai, ai ocazia sa-ti arati partea stralucitoare a personalitatii tale si sa fii un magnet pentru tot ce iti doresti. Daca intampini dileme in viata ta, aceasta este luna in care poti lua lucrurile de la capat.
Se pot produce schimbari in cariera, insa, de data asta, acestea vor fi de bun augur si vei fi recompensata pe masura.
Pe de alta parte, aceasta schimbare te ajuta sa petreci mai mult timp cu familia si poate chiar sa te gandesti sa incepi o noua afacere la care visezi.
Intrucat planetele se aliniaza pentru tine, beneficiezi de tot sprijinul celor dragi si de intelegerea pe care ti-o pot da.
In alta ordine de idei, in plan amoros, se ivesc o multime de ocazii la orizont pentru a lega prietenii si chiar sa-ti gasesti marea iubire sau sa ti-o imbunatatesti pe cea in care esti deja.

 

Gemeni
Inceputul anului 2019 vine cu noi inceputuri si in viata ta. Ai motivatia necesara pentru a-ti pune pe hartie planurile pe care vrei sa le duci la bun sfarsit. E posibil sa lasi familia pe plan secundar, insa tot vei avea parte de sustinerea ei pentru a-ti indeplini obiectivele.
Acum e timpul in care inveti sa colaborezi cu ceilalti si sa iei in considerare si dorintele celorlalti, astfel incat sa reusiti sa lucrati in echipa.

Cuvintele-cheie in aceasta luna sunt flexibilitatea si armonia care incep sa se instaleze si in viata ta dupa clipe mai putin favorabile. Datorita energiei de inceput de an, latura pozitiva cu care incepi sa faci pasii catre dorintele tale te insoteste peste tot unde mergi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Rac
Luna racilor in care planetele le surad este septembrie 2020. Fiind o fire care tine mult la familie, septembrie este perioada in care se echilibreaza energiile cu cei dragi si reusesti sa fii pe aceeasi frecventa de unda cu ei, beneficiind de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti duce mai departe obiectivele.
Dupa tot efortul depus, inceputul toamnei este potrivit pentru a fi in armonie cu ceilalti, cu tot ce e in viata ta. A venit si timpul tau sa te relaxezi si sa astepti rezultatele care nu intarzie sa apara. Un alt aspect pentru care septembrie este o luna buna pentru tine consta in prosperitatea financiara. Cei dragi din familie si contactul cu oamenii joaca un rol important in acest sens, acum avand ocazia sa-ti pui in valoare abilitatile de comunicare pe care le detii.
 

Leu
Luna care le da cele mai mari satisfactii si impiniri Leilor este luna calduroasa de vara, iulie 2017. Acum parca totul se echilibreaza, iar succesul profesional este in crestere. In mod normal, Leii sunt persoane care fac totul cu pasiune si obtin ce isi doresc datorita talentelor innascute, insa in luna iulie toate aceste lucruri se amplifica.
Dorinta acestor nativi dintotdeauna este sa fie admirati si sa se afle pe scena sub lumina reflectoarelor. Mijlocul verii le da ocazii nenumarate pentru a-si etala abilitatile oratorice si de organizare. In aceste circumstante, pot sa-si puna in valoare si empatia fata de oameni si sa colaboreze intr-un mod armonios cu ei. Luna iulie este buna pentru introspectie pentru acesti nativi si sa se reconecteze cu puterea lor interioara, fiind ghidati de intuitie.
 

Fecioara
Pentru Fecioara, cea mai buna luna din an este noiembrie 2018. Planetele se aliniaza si scot in evidenta relatiile bune cu familia si sanatatea emotionala. Acum e momentul sa fii deschisa catre tine, catre tot ce vine nou. Toata activitatea ta se bazeaza pe sentimentul de fericire si pe satisfactie. Pornind din acest punct si facand alegeri care iti dau o stare de bine, ai parte de energie si de lucruri bune care incep sa vina spre tine.
Energiile acestei luni fac o tranzitie de la autonomie la munca in echipa si la ajungerea la un numitor comun. Pentru a avea succes, ai nevoie si de oameni care sa te sprijine, astfel ca in aceasta luna planetele iti vor oferi tot ce ai nevoie pentru a reusi.
 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI