De la nunta, in inchisoare- asta a fost soarta celor doi insuratei care, spun procurorii DIICOT, ar fi capii unei ample retele de proxeneti. Dupa audieri maraton, procurorii i-au retinut, iar, mai apoi, judecatorii i-au trimisin  arest pentru urmatoarele 30 de zile.

Conform anchetatorilor,  reteaua pe care o conduceau mirele si mireasa era extrem de agresiva. Fetele care nu ii ascultau ajungeau deseori la spital, batute mar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

FETELE ERAU BATUTE CU BESTIALITATE
MEHARI: E, tu nu stii ca eu cand dau, dau sa iasa sange?
DOMN:  Tii minte faza aia?
MEHARI: Stiu, Fram. Nu stiu? Nu ti-am zis ca eu o zapacesc cu bataia? Eu o las in pace dar cand ii dau, ii dau de doare.
Sursa: referatul procurorilor

Interceptarile de la dosar sunt halucinante. Membrii retelei ar fi promis orice sa pacaleasca tinerele pentru a le putea duce in strainatate. Ba chiar isi foloseau si rudele pentru a deveni mai convingatori.

LE PACALEAU CU PROMISIUNI
"Mama unuia dintre proxeneti: Esti cu noi.

Esti si ruda... ca nu ne batem joc, draga mea. Te iubeste baiatul meu, ca numai de tine, numai de tine imi zice. Mi-a mancat sufletul, mi-a zapacit capul, mintile. Iti fac nunta, orice, numai voi sa va intelegeti. Eu, sa mor, de nu-ti aduc ce lautari vrei numai voi sa va intelegeti. 
Victima: Da, mamica.
Mama unuia dintre proxeneti: Asa, scumpa mea. Da, nu duce nicio grija.
Sa va iubiti voi, sa va intelegeti voi, ca eu, eu pe tine te vreau. Nu vreau alta... ai inteles?",
se arata in referatul procurorilor

Fetele erau cazate in locuinte folosite special pentru prostitutie, iar liderii le creau si site-uri pe care sa isi ademeneasca clientii.

Conform referatului intocmit de procurori, membrii retelei au reusit sa castige sume frumusele. Proxenetii au reusit chiar sa dea o urma de legalitate afacerii, mascand castigurile din prostitutie drept chirie pentru casele in care stateau fetele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si