Temperaturile ridicate i-au făcut pe mulți români să se îndrepte spre litoral, chiar dacă aleg să își petreacă concediul la mare sau doar un weekend. Mii de turiști se bucură de vremea frumoasă și de apa care are o temperatură perfectă. Totuși, cei care plănuiesc să meargă la mare în următoarea perioadă trebuie să știe că a doua lună de vară aducă majorări ale tarifului de cazare.

Citește și: VIDEO Mergem cu provizii în concediu! Conserva de mâncare se pune în bagaj înaintea cremei de soare

litoral romanesc, preturi cazare, sezlong

Cât costă cazarea pe litoral după 1 iulie

De la 1 iulie prețurile se vor schimba în stațiunile de pe litoralul românesc, fiind majorate cu aproximativ 10%. Astfel, în Mamaia o cameră dublă la un hotel de 4 stele costă 367 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Pe de altă parte, pentru o cameră dublă, tot la un hotel de 4 stele, dar cu demipensiune, turiștii trebuie să scoată din buzunar 671 de lei pentru o noapte de cazare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Spre deosebire de prețurile pentru cazare, unii administratori spun că nu vor face majorări cel puțin până la jumătatea lunii în privința șezlongurilor de pe plajă.

În ceea ce privește majorarea în cauză, aceasta ar urma să fie de 5 lei.  

Tarifele nu le vom crește decât după 15-20 iulie, în sudul stațiunii Mamaia, șezlongurile vor rămâne la fel. Vom crește cu 5 lei, adică de la 25 va ajunge la 30 de lei”, a explicat Răzvan Chițan, manager plajă Mamaia, notează stirileprotv.ro.

Citește și: „Dacă vreau, dau afară pe toată lumea!” Femeie cu handicap, umilită pe o plajă din Vama Veche. A fost gonită pentru că venise cu câinele însoțitor

litoral romanesc, preturi cazare, sezlong


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si