Luna aprilie 2024 are noutăți în plan astronomic, dar și cu privire la viața zodiilor. În această lună are loc o eclipsă solară, iar începând cu data de 1 aprilie 2024, Mercur intră în retrograd, până spre finalul lunii, pe 25 aprilie.

În linii mari, mai mulți nativi au parte de momente unice, printre care o mulțime de oportunități de a avansa în relația amoroasă, dar și în carieră.

Totodată, creativitatea unora dintre nativi atinge cote maxime. Pe parcursul lunii aprilie, ne putem aștepta la erori de comunicare în relațiile interpersonale pe care le avem, unele gafe și chiar revenirea foștilor parteneri în viața noastră. Luna aprilie ne încurajează să fim mai îndrăzneți în ceea ce privește dragostea și să ne relaxăm pe cât de mult putem.

În luna aprilie 2024, Luna Nouă va avea loc pe data de 8 aprilie 2024, la ora 21:21, conform astro-urseanu.ro

luna noua

Vezi care sunt zodiile care vor avea parte de momente unice.

[Sursa foto: Freepik]

Cum sunt zodiile afectate de Luna Nouă în Berbec, de pe 8 aprilie 2024?

Luna Nouă de pe 8 aprilie 2024 le aduce celor născuți la începutul lunii o doză mare de inspirație. Totodată, acest fenomen le va ajuta pe unele zodii să își conștientizeze abilitățile și dorințele.

În cazul Berbecilor, Luna Nouă din aprilie 2024 le oferă energie, motivație și o doză impresionantă de putere.

Ei sunt încurajați să meargă pe drumul pe care l-au ales și este foarte important să se automotiveze să continue.

zodia berbec

Pe 8 aprilie 2024 este Lună Nouă în Berbec.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2024: Zodiile care încep luna cu dreptul. Totul le merge ca pe roate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Zodia Taur poate conștientiza că unele lucruri nu au fost făcute la vremea lor. Acești nativi au ocazia de a învăța din greșelile trecutului. Este posibil să își dea seama că modul în care au acționat în trecut poate fi cauzat de unele evenimente care s-au petrecut, conform astrologului Camelia Pătrășcanu.

Gemenii se simt liberi în această perioadă și chiar dacă se pot simți uneori ocupați, ei știu unde să revină pentru a se regăsi. Totodată, ei sunt dispuși să își asume mai multă responsabilitate pentru ceea ce fac.

Racii se pot vedea nevoiți să mai spună și „Nu” în această perioadă și să simtă că trebuie să clarifice o situație pe care lumea din jur poate o vrea uitată sau poate pur și simplu vrea să o ocolească. Racii sunt determinați să ia decizii, iar înainte de a face acest lucru, să discute clar. 

Leii sunt curajoși și încearcă să corecteze unele situații și să spună adevărul. Valorile și convingerile lor îi fac pe acești nativi să urmeze calea corectitudinii. 

Fecioarele prind curaj și încearcă să își depășească limitele. Ele nu vor reuși să facă chiar imposibilul, dar vor încerca să o facă. Dacă au o persoană minunată în viața lor, care să le stimuleze, este posibil ca această zodie să prindă aripi.

Încă un lucru care le poate stimula ar fi miza unui câștig. Oricum, această zodie va avea parte de un moment unic.

Balanțele urmăresc „din umbră” o anumită persoană și își dau seama de modul în care aceasta percepe lumea înconjurătoare. Această zodie se poate impune atunci când își dorește ceva neapărat.

Scorpionii au șansa să schimbe unele lucruri în viața lor, iar hărnicia îi ajută foarte mult. Acești nativi depun efort pentru ca totul să meargă bine.

zodii horoscop

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în perioada în care are loc Luna Nouă din aprilie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Fazele lunii în aprilie 2024: Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

Săgetătorii au parte de aventură. Unii nativi pot fi înțepați de săgeata lui Cupidon, în timp ce alții își pot redescoperi pasiunile mai vechi. Ideile acestor nativi pot fi foarte apreciate.

Capricornii își schimbă atitudinea și pot avea de-a face cu unele gânduri. Ei își propun să fie mai activi și se implică mai mult în viața celor dragi lor.

Vărsătorii sunt foarte vorbăreți. Ei își fac planuri detaliate și sunt atenți la tot ce mișcă, mai ales atunci când este rost de interacțiune socială. 

Peștii sunt eficienți și știu care sunt lucrurile pe care le pot face și cele pe care nu le pot face. Obiectivele lor devin mai realiste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si