Luna noua în Balanță 25 septembrie 2022. Pe 25 septembrie Luna Nouă ajunge în zodia Balanță. Iată  ce se va întâmpla cu nativii din zodiac care se vor izbi de încurcături și mici piedici

Luna noua în Balanță 25 septembrie 2022

Luna Nouă în Balanță pe 25 septembrie. Cum impactează zodiile prima lună nouă din toamna anului 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Ce semnificație are Luna Nouă în astrologie

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci când vrea să fie lună nouă. 

Faza Lunii noi    este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare. În timpul acestei faze nu este posibil să se vadă Luna deoarece este prezentă "pe cerul zilei", la mică distanță de Soare. 

Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Balanță

Iată ce se va întâmpla cu zodiile când Luna Nouă va ajunge în Balanță!

Berbec

În următoarea perioadă vor fi mai deschiși și vor ține mai mult cont de sfaturile și părerile celor din jur. Se focusează pe planurile de viitor și analizează fiecare detaliu pentru a-l pune la punct.

Taur

Taurii se vor bucura de clipele petrecute în compania prietenilor și a familiei. Devin mai atenți și sunt mai înțelegători și mai răbdători cu ceilalți.

Citeste si: Horoscop 25 septembrie 2022: Cea mai frumoasă zi pentru această zodie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Luna noua în Balanță 25 septembrie 2022

Luna Nouă în Balanță pe 25 septembrie. Cum impactează zodiile prima lună nouă din toamna anului 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii se vor confrunta cu probleme pe plan financiar. Unele cumpărături pe care le fac pot fi adevărate capcane.

Rac

Racii sunt conștienți de greșelile pe care le-au făcut în trecut și în unele relații își doresc să ia lucrurile de la zero, făcând totul diferit.

Leu

Leii se confruntă cu bătălii și sentimente pe care vor reuși să le învingă. Nu este exclus să fie vorba despre un conflict de idei.

Fecioară

Fecioarele vor petrece timp de calitate în compania prietenilor buni. Vor fi mai sociabili și se vor implica mai mult în activitățile cu prietenii.

Balanță

Balanțele fac tot ce le stă în putere pentru a intra în grupuri noi. Majoritatea timpului îl vor petrece fie la locul de muncă, fie alături de prieteni și cunoștințe.

Scorpion

Scorpionii caută relaxare și timp petrecut de unii singuri. Simt nevoia de odihnă și de a-și pune ordine în gânduri.

Citeste si: Horoscop financiar 2023: Zodiile care vor avea o perioadă extrem de grea

Luna noua în Balanță 25 septembrie 2022

Luna Nouă în Balanță pe 25 septembrie. Cum impactează zodiile prima lună nouă din toamna anului 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii vor cu orice preț să fie pe primul loc la locul de muncă. Își doresc să fie cei care au cele mai bune rezultate și prin ambiția lor reușesc să se facă remarcați. 

Capricorn

Capricornii intervin în situații și discuții unde nu este cazul. Pun paie pe foc pentru a accentua un conflict și riscă ca totul să se termine pentru ei cu probleme. 

Vărsător

Vărsătorii vor fi într-o situație unde se vor afla la mijloc. Două persoane apropiate acestora vor avea discuții aprinse, iar ei vor fi nevoiți să îi împace.

Pești

Peștii se concentrează pe activități noi. Vor să evolueze și să învețe lucruri noi. Doresc să demonstreze persoanelor dn jur că pot obține succesul și în alt domeniu care nu este în pregătirea lor.

Când va fi următoarea Luna noua

Următoarea Lună Nouă va avea loc pe data de 25 octombrie 2022.

Ciclul lunar este alcătuit din 28 de zile și format din patru faze principale. Iată care sunt acestea:   Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. 

Citeste si: Mercur retrograd în Fecioară. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 23 septembrie- 2 octombrie 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si