Luna nouă în Rac 28 iunie 2022 accentuează și creativitatea astfel că, în funcție de propriile talente, a venit momentul să o puneți în valoare cum știți mai bine. 

Zodiile vor trece de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vor căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiilor. 

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

Pe 28 iunie avem Luna nouă în Rac

Luna Nouă în Rac de pe 29 iunie pune accent asupra familiilor, armoniei, dar și pe latura sensibilă. Pot apărea stări de sensibilitate în perioada de dinainte și după Luna Nouă, astfel de stări sunt normale în această activitate. Trebuie să le primiți, să conștientizați și să folosiți această sensibilitate pentru a fi mai receptivi la mediu din jurul vostru, mai empatici și mai buni.

Citeste si: Venus a intrat în Gemeni: Cum sunt influențate zodiile

Sentimentele de siguranță, atunci când vine vorba de Rac, sunt legate de viața de familie, de cei dragi, de căminul și casă, lucrurile care pentru suflet reprezintă confort și sentimentul de acasă.

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

Cum vor fi impactate zodiile de acest aspect astrologic

O Lună Nouă în Rac ne face să fim atenți nu doar la nevoile celorlalți, dar și la propriile nevoi și dorințe. O să ne retragem în refugiul interior pentru putea a analiza acțiunile conștiente și concrete pe care le putem întreprinde pentru a ne manifesta și îndeplini aceste nevoi.

Berbec

Este o perioadă plină de emoții, iar sensibilitatea emoțională va fi la cote maxime.

Relațiile familiale au nevoie să fie intensificate, apar noi începuturi din acest punct de vedere, vă puteți muta cu locuința sau poate doar veți reorganiza locul unde trăiți. Vă puteți mări familia cu un nou partener sau cu vestea apariției unui bebeluș. Veți deveni mai carismatici și mai comunicativi.

Taur

Luna nouă va fi pe casa comunicării. A venit momentul să comunicați și interacționați noi persoane. Aveți ocazia de a-i convinge pe cei din jur de abilitățile voastre intelectuale. Totul trebuie împărtășit pentru binele comun. Este o perioadă în care se intensifică relațiile intelectuale.

Citeste si: Horoscop 24 iunie 2022: Cea mai bună zi din an pentru două zodii

Gemeni

Cereți noi oportunități financiare. Orice începuturi sunt bine venite și bine văzute, trebuie să înțelegeți că banii nu recompensează eforturile. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Luna nouă aduce ceea ce aveți nevoie: noi începuturi.

Orice dorință a unui nou început va fi susținută de Univers, trebuie să o rostiți. Ieșiți din zona de confort și asumați-vă riscuri. Renunțați la amintirile dureroase. Este o perioadă a afirmărilor, veți străluci. 

Leu

Oportunitățile, noutățile și noile șanse trebuie să aibă legătură cu casa nevăzutului și a necunoscutului. Este o perioadă perfectă pentru a întâlni persoane care vor rezona din punct de vedere sentimental cu voi. Puteți fi confuzi, dar această stare va fi dominată de emoții. Puteți avea parte de surprize mai puțin plăcute.

Fecioară

Relațiile cu prietenii devin din ce în ce mai bune. Începeți să vă faceți planuri de viitor. Tot ce are legătură cu prietenii voștri vă oferi oportunități și idei bune. Unele persoane pot să reapară în viețile voastre, sunt oameni la același nivel cu voi. Veți fi interesat să vă faceți cunoștințe noi.

Balanță

Accentul va fi pe carieră. O să vă apropiați de oameni, persoane care vă vor ajuta să avansați din punct de vedere profesional. Începeți noi proiecte de succes, sunteți preocupați de imaginea profesională și relația cu șefii.

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

Luna Noua in Rac, pe 28 iunie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Aveți parte de noi începuturi. Întâlniți o persoană din străinătate sau pe cineva care face parte dintr-o altă cultură și veți rezona foarte bine cu aceasta. Doriți lucruri noi pe domenii precum învățământ superior, călătorii, relații cu străinii. Orice astfel de dorință se va îndeplini. 

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetător

Este o perioadă a dorințelor. Principalele domenii sunt intuiția, vindecarea, percepția, beneficii materiale venite în urma unei moșteniri. Pentru nativele zodiei poate fi o perioadă care să anunțe un nou membru în familie. Reconstruiți un lucru care va merge mai bine de această dată. 

Capricorn

Luna nouă vine pe casa relațiilor. Dorințele pentru noi începuturi trebuie sădite, e nevoie doar să cereți. Există posibilitatea ca relația să se materializeze exact așa cum vă imaginați. Acea jumătate vă va întregi, exact acolo unde lipsește ceva. Veți primi suport din partea celor care vă înconjoară.

Vărsător

Aveți șansa să vă puneți dorințe ce țin de sănătate sau anumite vicii de care vreți să scăpați. Orice dorință pusă acum o să dea roade. Veți reveni la persoanele pe care le-ați rănit. 

Pești

Luna nouă aduce un timp perfect pentru noi începuturi. Dorințele vor căpăta contur. Este timpul să cereți lucruri concrete, renunțați la melancolie și pesimism. Încercați să vă distrați. Dacă dorința are legătură cu o persoană, veți fi puși în contact cu ea, pentru a vă răspunde pozitiv sentimentelor voastre. Dacă dorința are legătură cu planul profesional, energia dragostei vă încuraja proiectele.

În această perioadă zodiile au șansa de a se afirma. 

Citeste si: Horoscop de weekend. Două zodii vor trece prin clipe de coșmar

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si