Close sidebar
Close sidebar

Lună nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect

Luna nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022. Marți, pe 1 februarie 2022 va fi Lună nouă în Vărsător. Luna se alătură Soarelui, aflat într-un semn de aer, pentru a ne îndrepta atenția mai mult spre problemele umanitare, progrese tehnologice și schimbările de care avem nevoie.

Alina Raducu,

Lună nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Luna Nouă marchează faza de început a ciclului lunar, așadar din punct de vedere astrologic sunt aliniate cu energia noilor începuturi. Chiar dacă stabiliți intenții, începeți un proiect sau încercați să manifestați mai multă energie în viața voastră, mediul axat pe reînnoire al unei luni noi este considerată cea mai bună fază lunară pentru a face acest lucru.

Lună Nouă în zodia Vărsător, pe 1 februarie 2022

Pentru că prima lună nouă din februarie are loc în semnul Vărsătorului, sensul spiritual al acestei luni noi se referă la a merge mai departe într-un viitor cu gândul la un viitor mai bun.

De asemenea, luna Nouă din februarie 2022 este despre crearea de noi intenții pentru noi înșine. Energia zodiei Vărsător este liberă, gânditoare, rebelă și neconvențională, așa că această lună nouă ne va face să ne îmbrățișăm ciudățenia și să găsim conexiune cu ceilalți prin ciudățeniile noastre.

De asemenea, această lună nouă se aliniază cu data Anului Nou Lunar, care începe pe 1 februarie și anunță Anul Tigrului de apă în zodiacul chinezesc.

Tot în această perioadă, Saturn influențează puternic vibrația de încălcare a regulilor acestei luni noi din Vărsător, este un moment bun să examinăm defectele convingerilor noastre personale și să fim dispuși să ne schimbăm obiceiurile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai mult, poate fi o perioadă favorabilă pentru cei care renunță la orgoliu și dăruiesc iubire.

Fenomenul astrologic de lună nouă din februarie aduce impulsuri noi pentru zodii, dar și dorințe și scopuri, pe care până acum nu și le-au propus.

Lună nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii februarie 2022: Ce surprize ne aduc Luna Nouă şi Luna Plină din a doua lună a anului

Taur

Nativii zodiei taur sunt foarte energici. Aceștia reușesc cu ușurință să îi păcălească pe cei din jur pentru a-și atinge scopurile.

Gemeni

Gemenii vor finaliza cu succes anumite proiecte personale de viață. Au multe lucruri de câștigat dacă se concentrează cu maximă atenție și nu se mai pierd pe parcursul activităților lor.

Rac

Racii au parte de perioadă liniștită, fără stres. Luna Nouă le dă forța necesară pentru a gândi planuri noi, ba chiar și un proiect care vine cu bani frumoși.

Leu

Leii sunt au o energie de nedescris. Luna Nouă le deschide orizonturile și îi pune în situații în care nu au mai fost până acum.

Fecioară

Fecioarele pot rezolva anumite neînțelegeri și pot da lovitura de grație. Șiretenia lor le poate duce mai departe decât credeau că vor ajunge vreodată.

Balanță

Balanțele sunt stăpâne pe deciziile lor și le demonstrează tuturor că au avut dreptate în hotărârile pe care le gândeau.

Scorpion

Scorpionii îți petrec majoritatea timpului cu persoana iubită. Cei care nu au pe cineva nu trebuie să dispare. Apare o persoană minunată în calea lor.

Lună nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Când începe Anul Nou Chinezesc 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

Săgetător

Săgetătorii sunt căutați de toți, deoarece mulți cred că ei le pot rezolva problemele. Sfaturile lor pot aduce mult bine în viața celor dragi.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de unele provocări. Luna Nouă le arată parcursul corect, dar ei se încăpățânează și ignoră toate semnalmentele. Trebuie să fie ceva mai ancorați în realitate.

Vărsător

Pentru vărsătorii este o  perioadă bună pentru a-și face planuri de călătorie.  Se pregătesc deja pentru destinația visurilor lor și prind oferte potrivite buzunarului lor pentru vara care va urma.

Pești

Peștii își doresc o schimbare și tind să ia totul de la zero. Luna Nouă le dă toate pârghiile necesare să își schimbe viața.

Citeste si:  Zodia Vărsător- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI