Luna Nouă este faza lunară în care Luna se află între Pământ și Soare. Acest lucru înseamnă că este destul de dificil de observat Luna Nouă pentru că stă mult prea aproape de Soare.

Simbolic vorbind, Luna Nouă corespunde momentului în care începem un nou capitol și mergem pe un nou drum. Este perioada ideală pentru a începe să facem ceva nou sau pentru a ne deschide o afacere.

Perioadele cu Lună Nouă sunt ideale pentru a face un copil.

luna noua fazele lunii

Află care sunt efectele Lunii Noi în Vărsător de pe data de 10 februarie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Este Lună Nouă în Vărsător pe data de 9februarie 2024. Cum ne afectează?

Luna Nouă simbolizează noile oportunități, motiv pentru care este bine să începem să facem lucruri noi. Fiind Lună Nouă în Vărsător, ea ne oferă multe șanse de a face lucrurile diferit. Totodată, ne stimulează deschiderea spirituală și atenția noastră asupra celor de lângă noi. 

Luna Nouă ne face să acordăm mai multă grijă relațiilor noastre și ne face mai sociabili. Totodată, devenim mai flexibili și suntem deschiși către noi aventuri. În plus, inventivitatea noastră va pluti în aer în timpul Lunii Noi și tindem să ne exprimăm ideile în moduri cât mai originale și mai captivante.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscopul lunii februarie 2024 pentru toate zodiile: Vin vești bune pentru acești nativi

Este timpul perfect pentru reflecție și planificarea anumitor lucruri importante în viața noastră. Este semn că ne putem atinge obiectivele cât mai eficient posibil. 

Pentru cei mai curajoși, Luna Nouă ne încurajează să pornim pe drumul cel mai dificil al vieții, dintre toate câte există și să ne luăm destinul în propriile mâini.

Ne putem asigura succesul pe partea profesională, dar și personală. La această Lună Nouă în Vărsător  avem șansa de a ne cultiva și de a ne concentra pe cele mai importante aspecte ale vieții.

Această Lună Nouă ne îndeamnă să nu mai stăm pe loc și să acționăm, chiar dacă rezultatul final nu este unul bun. Este bine să încercăm să fim mai îndrăzneți și să depășim unele bariere mentale. Schimbarea obiceiurilor ne ajută mult în acest sens și ne ajută să batem la ușa necunoscutului pentru a ne dezvolta, conform my.astrofame.com

fazele lunii luna noua

Luna Nouă din februarie 2024 este specială și ne îndeamnă să ne manifestăm dorințele în univers.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Anul Dragonului de Lemn vine cu surprize. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să se aștepte fiecare nativ în parte?

Luna Nouă în Vărsător de pe 9 februarie 2024 ne îndeamnă să ne manifestăm dorințele

Luna Nouă este momentul oportun pentru a lua totul de la capăt, așadar. Acest lucru ar trebui să ne îndemne să ne manifestăm cele mai mari dorințe.

Trebuie să împărtășim unele lucru importante cu universul pentru a beneficia apoi de prosperitate, iubire și bucurie. 

Dacă îți pui dorințe la Luna Nouă, poți crea o deschidere între tine și univers. Cel mai bine este să îți pui dorințele în primele 48 de ore. Dorințele scrise și împărtășite înainte de începerea sau după terminarea Lunii Noi nu vor avea efect, conform aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si