Close sidebar
Close sidebar

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Ce influență are acest aspect astrologic asupra fiecărei zodii

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Pe data de 30 august 2023 vom avea parte de Lună Plină în Pești. Acest eveniment va ghida nativii către eliberarea de trecut, dar și către renunțarea la ceea ce nu este benefic pentru ei.

Alexandra Bercea,

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Ce influență are acest aspect astrologic asupra fiecărei zodii


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Luna Plină în Pești ne ghidează către eliberarea trecutului și renunțarea la ce ne împiedică să evoluăm. Luna Plină este cu adevărat specială prin faptul că are o energie benefică nouă, creează o atmosferă matură, reflexivă, profundă. Vom înțelege mai clar ceea ce trebuie să lăsăm în urmă, pentru a putea îmbrățișa viitorul. 

Pe 30 august 2023 avem Lună Plină în Pești

Luna Plină are, de asemenea, o legătură cu karma. Aceasta perioadă ne va ,,obliga'' să ne asumăm responsabilitatea pentru pașii următori. Mai mult decât atât, Luna Plină ne va determina să ne întrebăm dacă putem accepta anumite situații. Această perioadă va maturiza nativii din orice punct de vedere.

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Ce influență are acest aspect astrologic asupra fiecărei zodii

Cum sunt influențate zodiile de acest aspect astrologic

Berbec

Berbecii se pot întreba în această perioadă cum pot găsi calmul interior, în mijlocul agitației zilnice. Se poate prin sport, tehnici de relaxare, sau practicarea unui hobby. De asemenea, un lucru pe care nu trebuie să îl uite este odihna! Luna Plină în Pești îi va influența pe Berbeci să se cunoască mai bine.

Trebuie să îmbrățișeze această perioadă, ca pe o oportunitate de relaxare, reîncărcare și reconcectare cu sinele interior.

Taur

În această perioadă, Taurii se vor putea simți mai emotivi. Pot resimți emoțiile în adâncul inimii lor. Aceste sentimente sunt legate de modul în care interacționează cu cei din jur. Această perioadă îi va ajuta să elimine suspiciunile și grijile cu privire la locul în care se află, sau cu oamenii cu care sunt conectați.

Gemeni

Luna Plină în Pești este asemenea luminii reflectoarelor. Aceasta vine și scoate în evidență imaginea publică, dar și modul în care este perceput de oameni. Se poate ca aceștia să fie la o răscruce de drumuri, să simtă că sunt într-un loc în care nu ar prefera să fie. Trebuie să își păstreze calmul și să înțeleagă că totul se întâmplă spre binele lor, pentru dezvoltarea lor.

Rac

Pentru Raci, înțelepciunea va înflori din experiențe. Luna Plină în Pești reprezintă o oportunitate deosebită de a realiza faptul că, uneori, tot ceea ce au nevoie este o schimbare de perspectivă, pentru ca totul să fie ca înainte. Trebuie să fie atenți la experiențele prin care au trecut, deoarece acestea îi ajută pe deplin pe Raci să se dezvolte.

Leu

Perioada aceasta este asmenea unui rollercoaster emoțional pentru Lei. Această perioadă va veni cu multe răspunsuri la întrebările pe care Leii și le-au pus în ultima perioadă. O mare realizare pentru ei ar fi faptul dacă ar oferi sprijin mai bun celor din jur. De asemenea, este foarte important, trebuie să se asigure și ei la rândul că primesc sprijin.

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Ce influență are acest aspect astrologic asupra fiecărei zodii

Fecioară

Fecioarele se gândesc în această perioadp să se elibereze de anumite prietenii și conexiuni. În această perioadă va reieși modul în care ele și celelalte persoane experimentează relațiile respective. Este o șansă pentru a îmbunătăți modul în care acestea se conectează cu persoanele din jur. 

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Ce influență are acest aspect astrologic asupra fiecărei zodii

Nu trebuie să uite că trebuie să dea dovadă de empatie, să recunoască nevoile lor, dar și pe ale celor din jur.

Balanță

Luna Plină în Pești îi va învăța pe acești nativi să pășească în esențialul vieții lor, de zi cu zi. Vor analiza în profunzime detaliile semnificative din viața lor, relația cu cei din jur, dar mai ales cu ei înșiși. Luna Plină în Pești va face lumină în ceea ce privește viața Balanțelor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În această perioadă, vor descoperi o nouă versiune a lor, cu care vor rezona excelent!

Scorpion

Scorpionii au șansa de a face un pas înapoi și de a reflecta asupra hobby-urilor lor. Care dintre ele le aduc zâmbetul autentic pe față? Trebuie să ia în considerare faptul că anumite hobby-uri îi pot împiedica în mod neintenționat să savureze din plin anumite experiențe. De asemenea, trebuie să arunce un ochi în planul amoros.

Citește și: Astrologie august 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

Primesc iubirea care rezonează cu ei? Dacă nu, trebuie să se gândească mai bine și să afle ce le aduce un sentiment de bucurie!

Săgetător

Săgetătorii vor fi cu adevărat luminați în această perioadă! Pentru ei, există o întrebare cheie pe care ar trebui să și-o pună în timpul acestui eveniment. Care sunt elementele care le oferă acel sentiment de sprijin? De asemenea, trebuie să se întrebe, ce ar putea cauza instabilitate sau îi împiedică să se simtă bine și în siguranță?

Capricorn

Capricornii au nevoie să arunce mai mult o privire către ceea ce se petrece în jurul lor. Este vorba despre aspectele care par banale aparent, dar care contează mult pentru aceștia.

Este o șansă să cultive un sentiment profund de recunoștință pentru lucrurile mărunte. O bună comunicare ar face lucrurile foarte simple.

Vărsător

Luna Plină în Pești va lumina sectorul bunurilor materiale, dar și cel al finanțelor. Este timpul să se gândească la lucrurile pe care le prețuiesc. Energia pe care o vor avea va fi cu totul nouă, reușind să se descopere pe sine. Vor fi destul de visători, acest lucru venind prin prisma energiei Peștilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Luna plină în Pești pe 30 august 2023. Ce influență are acest aspect astrologic asupra fiecărei zodii

Pești

Luna Plină în Pești îi va face pe aceștia să pună accentul pe conștientizarea de sine și de îmbrățișarea unor perspective proaspete despre ei înșiși. Această fază lunară le va oferi o oportunitate mare de a reflecta la anumite lucruri. Este recomandat ca aceștia să renunțe la percepții vechi și să redevină o persoană nouă, echilibrată.

Citește și: Mercur retrograd august 2023: Cum sunt zodiile afectate? Viața lor se dă peste cap

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI