Luna Plină și Eclipsa sunt două fenomene astrologice foarte importante. Unele zodii vor avea de câștigat pe urma fenomenelor, însă altele vor avea ceva probleme de înfruntat. Soarele se află în Scorpion, care este de altfel și un semn al transformării, iar Eclipsa se află în zodia Taur. Iată horoscopul zilei de 28 octombrie 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești! 

Horoscop Berbec 28 octombrie

Luna plină îi afectează pe berbecii, mai ales pe plan financiar.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2023. Ce surprize ne-au pregătit astrele?

Aceștia tind să cheltuiască fără folos sume foarte mari de bani, în loc să-i păstreze, fie să investească inteligent. Astrele îi sfătuiesc pe berbeci să se gândească cât mai repede ceea ce au de făcut, deoarece Jupiter i-ar putea răsplăti sau ajuta în acest sens.

Horoscop Taur 28 octombrie

Și taurii sunt afectați din cauza fenomenelor astrologice. Nu văd nicio oportunitate la orizont, ba din contră, se simt stresați, împovărați cu tot felul de probleme cărora simt că nu le mai pot face față. Niște chestiuni din trecut care nu le dau pace pot apărea din nou.

Taurii sunt afectați din cauza fenomenelor astrologice.

Taurii sunt afectați din cauza fenomenelor astrologice.

[Sursa foto: PixaBay]

Spre seară s-ar putea să gândească mai limpede și să fie mai optimiști.

Horoscop Gemeni 28 octombrie

Gemenii ar putea fi norocoși dacă știu să profite de pe urma acestor evenimente astrologice. Luna intră în Taur și în a douăsprezecea casă solară a gemenilor, ceea ce înseamnă că le oferă noi oportunități. Astrele le recomandă gemenilor să fie înțelepți și sinceri cu ei, dar și cu cei din jur pentru a nu le îngreuna situația.

Horoscop Rac 28 octombrie

Racii s-ar putea să aibă de câștigat odată ce Luna intră în zodia Taur. Tot ce trebuie să facă este să scape de obiceiurile din trecut, dar și de oamenii toxici pentru ei, care nu fac decât să-i tragă în jos.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Pe ce dată începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Horoscop complet pentru Anul Dragonului din Lemn

Ca și sfaturi pentru raci ar fi să își asculte instinctul și să facă ceea ce îi face pe ei fericiți.

Horoscop Leu 28 octombrie

Leii vor tinde să-și reorganizeze viața după bunul lor plac. Se vor retrage în liniște și vor încerca să înțeleagă mai bine ce este mai bine pentru ei. S-ar putea să aibă parte și de câte oportunități.

Horoscop Fecioară 28 octombrie

Această Lună Plină ar putea reprezenta un beneficiu pentru Fecioare. Sunt atente la fiecare pas pe care îl fac, iar evenimentele astrologice se instalează în casa lor de spiritualitate, fapt ce le avantajează.

Această Lună Plină ar putea reprezenta un beneficiu pentru Fecioare.

Această Lună Plină ar putea reprezenta un beneficiu pentru Fecioare.

[Sursa foto: PixaBay]

Nativii regândesc anumite căi care în trecut li se păreau greșite, dar care de fapt se dovedesc a fi corecte în momentul de față.

Horoscop Balanță 28 octombrie

Balanțele vor culege roadele muncii lor. S-au chinuit din greu ca niște proiecte să iasă bine, iar acum sunt răsplătite. Vor trebui să ia o decizie importantă astăzi, iar astrele le sfătuiesc pe balanțe să nu se grăbească, deoarece nu vor mai primi o a doua șansă.

Horoscop Scorpion 28 octombrie

Astăzi, scorpionii sunt foarte preocupați la cum sunt văzuți în societate. Dacă până acum nu le păsa de părerea altora, acum, mai mult ca niciodată vor să afle ce cred apropiații, colegii despre ei.

Citește și: EXCLUSIV- Sfaturile astrologului Ioana Ispas pentru luna octombrie 2023: ”Soarele intră în Scorpion pe 23 octombrie, astfel că intrăm într-o fază de regenerare a energiilor vitale”

Astrele îi sfătuiesc să lase deoparte aceste griji și să se preocupe de partea sentimentală, deoarece ar putea să îi aștepte ceva surprize.

Horoscop Săgetător 28 octombrie

Săgetătorii vor să fie pragmatici la locul de muncă, dar în același timp își doresc să se relaxeze. Astrele îi sfătuiesc să se gândească mai mult la sănătatea lor.

Horoscop Capricorn 28 octombrie

Capricornii sunt foarte concentrați pe proiectele lor personale. Iau totul în serios, așadar s-ar putea certa cu cineva de la locul de muncă, sau cu un prieten.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Trebuie să fie atenți la ceea ce spun, pentru a nu răni.

Horoscop Vărsător 28 octombrie

Vărsătorii nu se simt în largul lor în această zi. Sunt capricioși și simt nevoia să fie singuri, departe de agitație și de cei care îi pot tulbura. Pe seară este întrevăzută o ieșire cu câțiva prieteni.

Horoscop Pești 28 octombrie

Peștii au probleme de comunicare, acest segment fiind afectat de eclipsa de Lună din Taur.

Citește și: Horoscop 2024 Pești. Iată ce le rezervă astrele acestor nativi

Cineva încearcă să le pună bețe în roate, însă trebuie să fie atenți și să nu se lase doborâți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si