Reglare sângeroasă de conturi în orașul Săcele din județul Brașov. Trei indivizi au tăbărât cu topoarele în casă peste un bărbat și a fost nevoie de intervenția echipajelor de mascați pentru a încheia conflictul. Victima a ajuns la spital, în stare gravă.

Citeste si: VIDEO- Deținutul extrem de periculos din Dolj, prins după 3 zile

Cum s-a ajuns la măcelul din Săcele 

O poveste de iubire ruptă din comediile romantice, unde două fete s-au îndrăgostit de același băiat, s-a încheiat tragic: un bărbat de 42 de ani a ajuns la Terapie Intensivă, iar alte două persoane au fost rănite grav. Lupta sângeroasă pentru iubire, o bătaie generală cu pumni, picioare, bâte şi topoare, a avut loc în coumna Sălcele, județul Brașov. Protagoniștii au fost două familii de rromi. Oamenii legii nu au putut să-i liniștească pe cei aflați în conflict.

Două fete din comuna Sălcele, județul Brașov, s-au îndrăgostit de același băiat. Chiar una dintre ele s-a dus să-și etaleze forțele în fața casei rivalei. Au curs amenințări dure, fata chiar a promis că se întoarce cu frații ei ca să o pună la punct, și așa a și făcut.

Când s-a lăsat întunericul, străzile din Sălcele au devenit un adevărat câmp de luptă din cauza conflictului monstru dintre cele două tinere.

,, Nu mă calmez! Nu mă mai calmez!" ,,Păi nu ai de ce să te calmezi!" ,,Eu nu mă calmez! Până nu îl omor pe unul, nu mă calmez!"  , sunt câteva dintre replicile din noaptea trecută.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Comisari de mediu atacați cu furci, în Ilfov

Camerele de supraveghere au surpins lupta sângeroasă

O cameră de supraveghere din zonă a surprins imaginile în care se observă cum agresorii înarmaţi cu bâte şi topoare, dau buzna să le ceară socoteală rivalilor.

,,Cum a venit de la muncă, a intrat peste el în casă şi i-a dat direct cu toporul.  L-a trântit jos şi de acolo a intrat în casă peste mine, peste mama, peste fraţii mei mai mici şi ne-au bătut",  spune una dintre victime.

În conflict au fost implicate mai bine de 15-20 de persoane, care au fost înarmate cu bâte și topoare. După nenumărate apeluri la 112, oamenii legii au împânzit zona.

Citeste si: Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri din Prahova. Unul dintre participanți a fost înjunghiat

A fost nevoie de mascați și polițiști pentru a încheia conflictul

La faţa locului au fost dirijate, imediat, echipaje de poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi, care au pornit aplicarea primelor măsuri de restabilire a ordinii şi liniştii publice. Nici măcar în prezența poliției, oamenii nu s-au calmat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După câteva zeci de minute de încercări, autoritățile au reuşit să-i calmeze pe scandalagii. Un bărbat de 42 de ani a ajuns în comă, la spital, după ce a fost lovit cu un topor în cap. Alte două victime au fost duse la urgenţe, dar sunt conştiente şi stabile. Patru ore au strâns probe anchetatorii de la faţa locului, dar nu au dat nicio informaţie despre identificarea sau reţinerea agresorilor.

,,La faţa locului au fost dirijate, de îndată, echipaje de poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi, care au luat primele măsuri de restabilire a ordinii şi liniştii publice", a transmis IPJ Braşov, într-un comunicat.

Citeste si: VIDEO- Răzbunare cu arme la măcelărie. Agresorul a fost prins


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si