Potrivit primelor informații, Alin Chirilă a fost reținut, după ce ar fi răpit și ar fi bătut un bărbat de la care voia să afle anumite informații, pe data de 16 decembrie, potrivit antena3.ro. Luptătorul și-ar fi amenințat victima cu represalii dacă face plângere la poliție.

Împreună cu luptătorul Alin Chirilă a fost reținut și fratele acestuia, în urmă cu puțin timp. Cei doi au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Ce s-a întâmplat?

Alin Chirilă este suspectat că, alături de fratele său, l-ar fi răpit de la domiciliu și l-ar fi băgat cu forța în mașină pe bărbatul din județul Galați.

Citește și: Tragedie în Botoșani! Un bărbat de 54 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a adormit cu țigara aprinsă

Acolo, victima ar fi fost bătută crunt timp de o oră. Camerele de supraveghere din zonă au arătat indicii ale comiterii faptelor de care cei doi sunt acuzați.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Răpirea și bătaia ar fi fost plănuite pentru ca victima să le ofere celor doi bărbați adresa unei alte persoane.

Potrivit sursei citate anterior, Alin Chirilă ar fi vrut să o agreseze și pe cea din urmă persoană din cauza unui conflict pe care îl avea cu fratele său.

Deși ar fi aflat adresa pe care o căuta, luptătorul MMA ar fi continuat să îl bată în continuare pe cel pe care l-a răpit.

alin chirila

Alin Chirilă și-ar fi agresat victima cu ajutorul fratelui său.

[Sursa foto: Facebook]

Victima ar fi fost fost amenințată, la finală, că dacă va îndrăzni să spună ceva autorităților, va fi dezbrăcată și abandonată într-o pădure.

Citește și: VIDEO- Trapper celebru, ajuns la Poliție după ce și-ar fi agresat fosta iubită. Tânăra este cunoscută pe rețelele de socializare

Sursa citată mai aduce în atenție și faptul că în imaginile de pe camerele de supraveghere se mai vede și cum Alin Chirilă și fratele acestuia l-au dat jos pe cel răpit ca să se spele pe față, ca să nu îi murdărească vehiculul.

Judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Alin Chirilă și fratele său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si