Cel mai scump apartament se gaseste intr-un hotel de cinci stele din Mamaia. Are doua bai mari, mobilier de lux si dotari de ultima generatie. Pentru o noapte aici, turistii trebuie sa plateasca 1.300 de euro. In pret sunt incluse si doua mese pe zi.

„Facem primirea cu sampanie si fructe pe care le trimitem in fiecare zi in acest apartament. Acest apartament este rezervat pana la sfarsitul verii,” a declarant Raluca Dumitrascu, director vanzari si marketing hotel 5 stele, potrivit Digi24.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Apartamentele de luc impanzesc statiunea Mamaia. Mai spre Navodari, spre exemplu, apartamentele au 120 de metri patrati, mobila clasica cu influente orientale costa 2.700 de euro pentru 3 nopti, iar in centrul statiunii insa, la un hotel de patru stele, oaspetii care stau in apartamentul prezidential sunt rasfatati cu tratamente de relaxare si tonifiere gratuite la centrul spa. La acest hotel, turistii plartesc 1.250 de euro pentru trei nopti.

„Este cautat luxul in Mamaia.

Sunt persoane care isi permit, au un anumit statut social. Si vor sa aiba un standard inalt, ridicat, asa cum il au si acasa si platesc pentru acest lucru”, explica Cristian Barhalescu, agent de turism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si