Andrew Tate primește noi acuzații. O femeie a mărturisit că a fost abuzată de celebrul milionar în urmă cu zece ani. Victima a povestit că Andrew Tate ar fi supus-o la agresiuni dure, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Andrew Tate, acuzații de nedescris din partea unei femei: "M-a strangulat extrem de tare"  

O femeie îi aduce lui Andrew Tate acuzații dure.

Aceasta se declară a fi una dintre victimele lui Andrew Tate. Femeia, care ar fi relațioant cu celebrul milionar în 2013, la Luton, în acuză de abuz și de mai multe orori.

Aceasta a povestit că a ieșit cu Andrew Tate la mai multe întâlniri, iar la un moment dat, acesta ar fi început să fie agresiv și a abuzat-o.

”A început să mă sărute şi s-a uitat în tavan şi a spus: Mă întreb dacă ar trebui să te violez sau nu. Din senin, m-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare”, a povestit femeia despre contactul cu Andrew Tate.

Citește și: VIDEO Discuțiile halucinante și compromițătoare ale fraților Tate! Ce vorbeau la telefon Andrew și Tristan. Pe fetele de care voiau să scape le lăsau însărcinate!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Victima a continuat povestea șocantă și a relatat mesajele pe care Andrew Tate a continuat, la vremea respectivă, să i le trimită. Într-unul dintre mesaje, Andrew Tate ar fi mărturisit că îi place să o abuzeze.

”Sunt eu o persoană rea? Pentru că, cu cât nu ţi-a plăcut mai mult, cu atât mi-a plăcut mai mult. Îmi place să te violez. Chiar eşti atât de jignită că te-am strangulat un pic?”, sunt mesaje pe care Andrew Tate i le-ar fi trimis femeii.

Nu este prima acuzație de acest gen care îi este adusă lui Andrew Tate. O altă femeie a povestit că bărbatul a devenit agresiv și că a abuzat-o. Femeia a mărturisit că din cauza strangulării, un ochi i s-a înroșit.

”Am mers în dormitorul meu şi am început să facem amor. Atunci şi-a pus mâinile în jurul gâtului meu. Eram absolut îngrozită. Îmi amintesc doar că gâfâiam după aer. A fost un viol. Albul ochilor mi se înroşise complet- se pare că este destul de comun în cazurile de abuz domestic în care a existat strangulare”, a povestit o altă femeie despre experiența cu Andrew Tate. 

Citește și: VIDEO Eliberați! Andrew Tate, plasat în arest la domiciliu, Tristan, sub control judiciar

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Andrew Tate neagă toate acuzațiile de abuz care îi sunt aduse. Milionarul a declarat că niciodată nu a rănit pe nimeni.

„Ştiu că nu am rănit niciodată pe nimeni. Nu este în natura mea să rănesc oamenii”, a declarat Andrew Tate.

În România, Andrew și Tristan Tate sunt acuzaţi de trafic de persoane şi constituirea unui grup organizat pentru exploatarea sexuală a femeilor. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si