O stewardesă a mărturisit că a fost agresată de Mohamed Al Fayed, în timpul unui zbor privat. Femeia a povestit incidentul care s-a petrecut în urmă cu aproape trei decenii, la un an de la moartea celui care a fost considerat unul dintre bogații lumii.

Stewardesa a făcut declarații șocante despre interacțiunea pe care a avut-o cu milionarul, în timp ce gărzile bărbatului erau prezente și asistau nepăsătoare.

Stewardesă agresată de Mohamed Al Fayed, mărturii șocante 

O stewardesă care l-a însoțit pe Mohamed Al Fayed în timpul unui zbor privat, în anul 2007, a făcut mărturii șocante, la un an de la moartea milionarului. Femeia a declarat că a fost agresată de bărbatul bogat, în timpul zborului, în fața tuturor oamenilor din avion, care au asistat la scenele oribile la care a supus-o acesta.

Stewardesa avea, la momentul incidentului, 28 de ani. Femeia a declarat că oricât a încercat, nu a putut să evite contactul cu milionarul.

Citește și: "Fata se temea, avea frică în ea" S-a sinucis la câteva luni după ce și-a omorât soția cu sânge rece, în fața fiicei. Bărbatul s-a spânzurat în închisoare, după mai multe tentative

Stewardesa

[Sursa foto: dailymail.co.uk]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Obișnuia să mă sperie pentru că cu avionul lui privat nu poți scăpa. Când mergeam în cabină, m-a prins de picioare și a început să strige la mine „costumul tău este prea strâmt”.

„Era doar un avion mic, astfel încât toată lumea să poată vedea totul, parcă gărzile de corp pur și simplu închideau ochii, a declarat stewardesa.

Femeia a mărturisit că pentru a ajunge însoțitoarea de bord a milionarului a dat două interviuri, doar cu el, pentru că așa era ordinul acestuia. În cel de-al doilea, când a fost angajată, a trebuit să facă o piruetă și a primit contractul. Stewardesa spune că milionarul era tipul de om care își îmbrățișa și pupa angajatele. Deși nu a fost niciodată de acord, femeia a mărturisit că a acceptat pentru a nu-și pierde slujba.

Prima dată când am zburat vreodată, ceilalți membri ai echipajului au plecat la hotel, dar mi s-a spus că eu merg cu președintele. Am fost dusă cu el în timp ce el avea de lucru, dar nu aveam nimic de făcut, eram doar acolo să fiu pradă când voia el. El a încercat să mă sărute, să mă atingă, să mă îmbrățișeze și ar fi trebuit să rămân peste noapte în Vila Windsor. Nu am fost violată de el, dar am fost atinsă. El are acest tipar de comportament în care te îmbrățișează sau te sărută pe obraz și tu crezi că este puțin ciudat, dar oricum, data viitoare, este o îmbrățișare mai lungă. Îmi amintesc că stăteam într-unul din birouri.

A mers în spatele meu și mâna lui a mers direct pe bluza mea. L-am prins de încheietura mâinii și am scos-o din nou ferm – nu a fost niciodată ceva cu care am fost în regulă – așa că l-am împins și am încercat să fac o glumă spunând „Am un iubit” pentru că am crezut că se va enerva și mi-a fost teamă pentru slujba mea, mai spus stewardesa.

Citește și: Destin tragic pentru un tânăr de 33 de ani! A murit între fiarele mașinii, după ce a intrat sub un TIR parcat, la Brașov

Mohamed Al Fayed

[Sursa foto: Profimedia]

Femeia a mărturisit că după seara în care l-a refuzat, milionarul s-a înfuriat și a concediat-o. 

Citeste si: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”- kfetele.ro

Citeste si: FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mi-a oferit șampanie și căpșuni, apoi în minutul următor m-a înconjurat cu brațul și m-a sărutat. I-am împins umărul și atunci s-a supărat. În mod normal, are această latură jovială, dar s-a supărat când și-a dat seama că nu voi face ceea ce voia el și a început să înjure, a mai mărturisit stewardesa.

După experiența traumatizantă cu Mohamed Al Fayed, femeia a continuat să lucreze în aviația privată pentru încă 15 ani, dar a declarat că nu a mai avut asemenea experiențe.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si