A trecut aproape un an de la tragedia cauzată de Vlad Pascu la 2 Mai, care a îngrozit o țară întreagă. Miercuri, la un nou termen din dosarul lui Vlad Pascu la Judecătoria Mangalia, cel care a provocat accidentul mortal a spus că vrea să scape de arestul preventiv.

Vlad Pascu își și motivează cererea. Acesta spune că psihic nu mai poate să îndure arestul și că are nevoie de ajutor specializat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

Citește și: VIDEO Motivare șoc în cazul lui Vlad Pascu! Părinții tinerilor uciși sunt la pământ: „Toate speranțele noastre s-au risipit”

vlad pascu 2 mai, parinti tineri 2 mai, vlad pascu acuzatii, vlad pascu judecat

Mama Robertei, fata ucisă la 2 Mai, crede că Vlad Pascu nu e deloc sincer: „Vrea tratament...Pe copiii noștri nu-i mai doare nimic”

Chiar dacă Vlad Pascu spune că vrea să iasă din arestul preventiv pentru a merge la medicul psihiatru, mama fetei ucise la 2 Mai nu îl crede.

Femeia este convinsă că este învățat de către avocați ce să spună și că are de fapt solicitarea lui are alt scop.

„M-a mirat cererea lui, vrea să fie eliberat să își îmbrățișeze părinții, dar până acum de ce nu i-a îmbrățișat cât a fost în libertate. Roberta și Sebi nu se mai întorc acasă, ca noi, părinții lor, să-i îmbrățișăm. Dacă se va da în arest la domiciliu, poate dispărea.

Îmi spune mie să-l credem pe cuvânt. Nu-l credem pe cuvânt. Vrea tratament... da, este suferind, vrea tratament. Pe copiii noștri nu-i mai doare nimic. De ce părinții lui nu s-au îngrijit când trebuia de el, atunci trebuia să aibă grijă de el, să-l supravegheze. Acum vrea să învețe, probabil în octombrie începe facultatea și de asta vrea la domiciliu, să învețe, mai are puțin și începe facultatea. Nu mi s-a părut sincer. Este învățat ce să spună de avocații lui”, a declarat mama Robertei.

Citește și: VIDEO Mama Robertei nici nu vrea să audă de Sebastian! De ce nu crede că e potrivit pentru fiica ei: „Nici în momentul de față nu sunt bine cu ea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si