O tânără face mărturii șocante despre atacul terorist de la Moscova. Femeia care se afla în sală când a început atacul a dezvăluit cum a putut să scape cu viață din carnagiul creat de teroriști.

"M-am aruncat pe podea și m-am prefăcut că sunt moartă", a declarat tânăra.

Mărturia șocantă a unei tinere prezente la atacul terorist din Moscova

O tânără care se afla la mall pentru a participa la concercut formației rock Piknik, a dezvăluit cum și-a văzut sfârșitul cu ochii.

Tânăra a mărturisit metoda disperată pe care a luat-o pentru a scăpa cu viață din carnagiul creat de teroriști.

"Ei [atacatorii] stăteau acolo, la ieșire. Ne-am ridicat și am început să mergem. Ne-au văzut. Unii dintre ei au fugit înapoi și au început să tragă în oameni. Am căzut pe podea și m-am prefăcut că sunt moartă. Și fata de lângă mine a fost ucisă. Atunci flăcările s-au aprins și au închis ușa. Probabil că nu l-au putut bloca. Stăteam întins respirând sub uşă. După ceva timp, m-am târât afară, m-am uitat în jur, era fum peste tot și m-am târât spre ieșire", este mărturia terifiantă a tinerei, potrivit edition.cnn.com.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ipoteză șocantă în privința atentatului terorist de la Moscova. "Este provocarea serviciilor speciale ale lui Putin"

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1736/20393951/1/atac-in-moscova.png

O altă persoană care a fost în sală la momentul atacului terorist a mărturisit cum a reusit să se salveze.

"Am văzut oameni de deasupra alergând, toată lumea striga, de genul „Fugi!”… Am început să alergăm, apoi au început împușcăturile… Următorul lucru pe care îl știu că tocmai cădeam pe culoar.

Când m-am ridicat mi-am crapat capul pe un scaun. Apoi doar sărim peste... când alergam, când ne-am dat seama că aici erau, la trei sau cinci metri în spatele nostru... Alergam și apoi săream pe scenă, unde era o ieșire imediată", a mărturisit o altă persoană, marcată pe viață de carnagiul la care a fost, din nefericire, prezentă,, potrivit edition.cnn.com.  

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1736/20393951/1/atac-armat-moscova.jpg

Un atac terorist a avut loc într-un mall din Moscova, pe data de 22 martie 2024. În urma bombardamentelor, peste 115 de persoane au murit, peste 120 de persoane se află în stare gravă, la spital, iar peste 100 de persoane au fost luate drept ostatici. La scurt timp după carnagiul produs în Rusia, gruparea teroristă ISIS ar fi revendicat atacul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si