„O familie cu un copil în cărucior a fost la un pas de tragedie, atunci când se plimbau liniștiți pe o stradă din Galați. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre ele a ajuns pe trotuar și a fost aproape să-i spulbere. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.”, a spus Christian Sabbagh.

„Așteptam să văd unde se duce grămada de fier. M-am speriat foarte mult pentru copil, că aveam impresia că vine peste el mașina, efectiv.”, au spus cei doi părinți.

Camerele de supraveghere au surprins accidentul care a șocat întreaga țară. Mirela și Florin se plimbau liniștiți pe o stradă din cartierul MICRO 18 împreună cu Vlăduț, băiețelul lor, care are doar opt luni. Într-o fracțiune de secundă, un autoturism care intrase în coliziune cu altă mașină se rostogolește de câteva ori, iar apoi se oprește la câțiva centimetri de ei. Ca prin minune, toți au scăpat nevătămați datorită lui Florin, care nu s-a pierdut cu firea și a reacționat rapid.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„Venea spre noi o grămadă de fier necontrolat. Am așteptat o secundă să văd unde se duce. Bubuitura mi-a atras atenția. M-am ridicat că nu știam exact botul mașinii, cum venea, unde venea.”,

a spus Florin.

După accident, Florin a luat căruciorul pe sus și s-a îndepărtat, iar Mirela a început să-l calmeze pe copil. Chiar dacă suferise un atac de panică, mama nu s-a pierdut cu firea până când nu s-a asigurat că micuțul este bine.

La un pas de tragedie[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

„A trecut aproape, foarte aproape. Adică am avut noroc de soț, că a ridicat căruțul, de mai multe ori l-a ridicat, a fost groaznic. E bine da, s-a speriat un pic, atunci a plâns, dar și-a revenit imediat.”, a spus mama copilului.

Citeste si: Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 18 ani care nu a putut evita impactul cu cealaltă mașină care a schimbat brusc banda. Din fericire, și el a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Martorii de pe stradă au intervenit imediat să îl scoată din mașină și să-i ofere primul ajutor. Șoferul vinovat de accident, în vârstă de 24 de ani, s-a ales cu o amendă.

Florin și Mirela formează un cuplu de 13 ani. Vlăduț este cel de-al doilea copil al lor, iar cu o zi înainte de accident i-au sărbătorit ziua de naștere. Cei doi părinți consideră acum norocul pe care l-au avut drept un dar de la Dumnezeu.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-au virilizat pe rețelele de socializare, iar Florin a ajuns să fie portretizat drept un erou de internauți.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si