Ies la iveală din ce în ce mai multe detalii în cazul odioasei crime de la Brăila, care a șocat o țară întreagă! Ancheta în cazul doctoriței ucise cu sânge rece în propriul cabinet continuă.

Între timp, ultima pacientă care a venit la cabinetul care este acum scena unei crime sângeroase povestește ce a văzut acolo. Femeia a ajuns la locul de muncă al stomatologului cu câteva minute înainte de ora 17:00, atunci când avea programare.

A rămas extrem de mirată când a găsit ușa încuiată, pentru că știa că Marina o așteaptă.

Citește și: „Mi-au arestat băiatul!” Percheziții masive acasă la mama și soacra suspectului crimei din Brăila! Femeia este în stare de șoc după ce fiul ei a fost acuzat de moartea doctoriței

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima

Ultimele mesaje pe care pacienta i le-a trimis medicului stomatolog. 

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Detaliul pe care l-a observat pacienta când a ajuns la cabinetul din Brăila: „Am crezut că s-a întâmplat ceva”

Neștiind ce să facă, femeia a decis să îi dea două mesaje doctoriței, pe care aceasta nu le-a primit. A și sunat-o, dar telefonul era închis, mai povestește femeia. Fără să știe că a ajuns la scena unei crime, pacienta a așteptat până la 17:15, atunci când a plecat. Înainte însă, aceasta s-a uitat pe oriunde putea, însă nimic nu trăda ceea ce s-a întâmplat înauntru. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Femeia a crezut că medicul are o problemă, dar a bănuit că situația neprevăzută era din cauza mamei Marinei, care are probleme de sănătate. 

„Eu, în ziua aia, am avut programare la 5 după masă.

Întotdeauna, cam așa, ajungeam cu 10 minute înainte. Am încercat ușa, era închisă. Am crezut că nu apăs bine. Am mai încercat-o odată. Am pus mâna pe telefon, am sunat-o, ea avea telefonul închis. Am mai încercat să o mai sun o dată. Am crezut că nu am eu semnal sau ceva. Tot așa, îmi spunea că are telefonul închis. Am mai așteptat. Am zis că s-a dus pe undeva să mănânce, că a avut pauză femeia, că vine de acasă, că știam că stă prin zonă. Am stat în intersecție, nimic. M-am dus spre o scară fix de lângă cabinet ca să stau la umbră și am stat acolo până la vreo 5 și 10, ceva de genul. M-am uitat cât e ceasul, am zis ok, poate a venit, m-am mai dus odată, am mai încercat ușa de 2-3 ori, nimic. Am mai sunat-o odată. Tot așa, telefonul închis.

I-am dat mesaj să văd dacă pleacă mesajul, să văd dacă e ceva cu semnalul meu. Nu pleca mesajul pe WhatsApp. M-am uitat pe geam să văd dacă văd ceva. M-am uitat și în camera aia de așteptare unde așteptam noi. M-am uitat și în cameră, în cabinet, propriu zis. Nu era nimic, nu se vedea absolut nimic. Erau draperiile trase. Și eu am crezut că s-a întâmplat ceva cu maică-sa, că știam că o are bolnavă, bătrână sau ceva de genul și că a plecat în grabă femeia.

Și asta a fost. Deci am ajuns la 5 fără 10 și am plecat pe la 5 și un sfert. Eu atât am așteptat acolo”, a povestit pacienta, la Antena 3 CNN.

Mărturiile femeii nu fac decât să confirme ipoteza pe care anchetatorii o au până în acest moment. Cele pe care le-a povestit pacienta întăresc presupunerile oamenilor legii, potrivit cărora  doctorița a fost omorâtă în jurul orei 16:00 și ucigașul a încuiat ușa în urma lui. De asemenea, telefonul medicului a fost închis.  

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: VIDEO Dezastru în aer! Un avion s-a prăbușit imediat după decolare! Doar pilotul a mai rămas în viață

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si