Close sidebar
Close sidebar

„M-ar fi ucis”. A crezut că și-a găsit alesul, dar s-a trezit față în față cu cel mai mare coșmar. Dezvăluirea pe care i-a făcut-o bărbatul a băgat-o în sperieți pe femeie

Femeia este fericită că a scăpat de individ înainte să pățească ceva, dar încă e extrem de traumatizată. Cum a aflat că bărbatul nu era cine pretindea.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Pexels]

DISTRIBUIE
acest articol

O femeie din Idaho a avut parte de un adevărat șoc după ce a întâlnit un bărbat care părea foarte carismatic, cel puțin la început. Janey Voyek l-a întâlnit pe cel pe care îl credea sufletul ei pereche prin fratele ei.

Eddie l-a întâlnit pe bărbat pe marginea drumului, iar el s-a prezentat drept un veteran lipsit de ajutor. Impresionat de povestea de viață a bărbatului, fratele lui Janey a vrut să îl ajute.

Citește și: Cine este Maria, românca ucisă în Italia de un militar american și găsită pe câmp, la zeci de metri distanță de locul accidentului

[Sursa foto: Pexels]

Citeste si: Anumiți pensionari vor primi 320 de lei în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025! Cine sunt cei care vor beneficia de această sumă- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui- antena3.ro

Bărbatul i-a oferit o slujbă și chiar i-a făcut cunoștință cu sora lui. Cu vorbele la el, veteranul a reușit să se facă foarte plăcut de femeie. Atunci când credea că lucrurile merg din ce în ce mai bine, Janey a avut parte de un adevărat șoc.

Individul i-a mărturisit în timpul unei conversații la telefon că cu doi ani în urmă și-a ucis fratele.

Terifiată de dezvăluirea făcută la beție de către criminal, femeia a închis conversația și l-a alertat pe fratele ei, care l-a dat afară pe ucigaș și a sunat la poliție.

Nu a durat mult până când autoritățile au dat de individ. În acel moment s-a aflat că bărbatul a mințit și în privința numelui cu care s-a prezentat în fața celor doi frați.

Acesta nu se numea James Coolack, ci Kevin, iar pe numele lui exista un mandat de reținere pentru crimă. Bărbatul a fost arestat și a ajuns la închisoarea din Carroll County, în așteptarea extrădării către Houston, notează Mirror.

După această experiență, femeia este încă speriată, dar e mulțumită că bărbatul a fost prins și că atât ea, cât și fratele ei sunt în siguranță. Totuși, aceasta nu poate să nu se întrebe ce s-ar fi ales de ea dacă rămânea împreună cu criminalul.

„Fratele meu l-a văzut pe marginea drumului, un veteran care căuta ajutor. Am crezut că a fost doar o chestiune de timp până când a fost prins. M-ar fi bătut? Ar fi încercat orice cu mine și, practic, m-ar fi ucis?”, a povestit Janey Voyek pentru WXIX-TV, afiliat Fox.

Citește și: Accident șocant într-o piață din Suceava! Un șofer a uitat să tragă frâna de mână, iar mașina a luat-o la vale și a lovit patru femei

[Sursa foto: Pexels]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI