Close sidebar
Close sidebar

"Ma bate si sotul, ma bate si baiatul! Numai pumni si picioare..." Liliana a trait o iubire ca-n povesti cu sotul ei pana acum doi ani. Ce s-a intamplat atunci i-a transformat viata intr-un calvar

Ceea ce parea o frumoasa poveste de dragoste a ajuns acum un cosmar. Liliana D. este casatorita de 28 de ani si are doi copii. A trait o iubire ca-n povesti cu sotul ei pana acum doi ani. Barbatul a aflat ca este bolnav si de atunci s-a schimbat totul in familia lor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Liliana D. venit ieri la evenimentul "Pantofii Rosii", care trage un semnal de alarma privind violenta in familia. Retrasa intr-un colt, incercand sa-si ascunda vanataile de pe mandibula si de pe maini, femeia a acceptat sa ne vorbeasca despre trauma prin care trece.

Din momentul in care sotul Lilianei a aflat ca este bolnav, a inceput sa o bata. Femeia de 48 de ani nu-si explica nici acum de ce face asta. Mai grav este insa ca baiatul ei cel mare, de 24 de ani, cel pe care l-a crescut cu atata dragoste si grija, a ajuns acum sa faca ce vede la tatal lui.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Am doi copii. Cel mare a inceput sa dea si el in mine. Mi-a spart usile. Am numai pumni si picioare in usi. Sotul da in mine ca spune ca moare maine- poimaine", a povestit  femeia cu lacrimi in ochi reporterilor Libertatea.

Citeste povestea dureroasa a Lilianei AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI