Copiii se jucau linistiti in pauza, cand fortele guvernamentale au lansat atacul cu mortiere. In urma acestuia sase copii si-au pierdut viata, iar alti zeci au fost raniti.
Imagini sfasietoare cu micutii insangerati au facut inconjurul lumii. Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a declarat ca 17 persoane, majoritate copii, au fost raniti in urma bombardamentelor care au lovit gradinita in jurul orei locale 10.00
AM.
"Nu se poate face nimic. Nimeni nu poate opri avioanele" a declarat Bebards Mishal, un responsabil al serviciului de ambulanta din Alep, care scoate victimele de sub daramaturi.
Fortele guvernamentale siriene si aliati rusi au declarat ca atacurile vizeaza numai luptatorii rebeli si ca acestia sunt de vina pentru victimele civile colaterale.
Tarile occidentale spun ca atacurile cu bomba vizeaza in mod intentionat spitale, brutarii, iar oficialii de la  Washington acuza Moscova de "crime de razboi".

Copiii se jucau linistiti in pauza, cand fortele guvernamentale au lansat atacul cu mortiere. In urma acestuia sase copii si-au pierdut viata, iar alti zeci au fost raniti. Imagini sfasietoare cu micutii insangerati au facut inconjurul lumii.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a declarat ca 17 persoane, majoritate copii, au fost raniti in urma bombardamentelor care au lovit gradinita in jurul orei locale 10.00

AM.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu se poate face nimic.

Nimeni nu poate opri avioanele" a declarat Bebards Mishal, un responsabil al serviciului de ambulanta din Alep, care scoate victimele de sub daramaturi.

Fortele guvernamentale siriene si aliatii rusi au declarat ca atacurile vizeaza numai luptatorii rebeli si ca acestia sunt de vina pentru victimele civile colaterale. Tarile occidentale spun ca atacurile cu bomba vizeaza in mod intentionat spitale, brutarii, iar oficialii de la  Washington acuza Moscova de "crime de razboi".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si