Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Care sunt cele mai căutate machiaje pentru petrecerea de Halloween

„Machiajele cu efecte speciale fac furori în această perioadă. Asta se observă și în numărul programărilor din saloanele specializate. Alături de mine chiar este Mona Croitoru cea care ne va spune mai multe detalii despre aceste tipuri de machiaje. Ce este machiajul prostetic și cum se realizează acesta?”

Mona Croitoru, make-up artist:   „Este un tip special de machiaj, care este foarte cerut acum în perioada Halloween-ului pentru că presupune aplicarea unor elemente deosebite, create special pentru model care schimbă fizionomia și putem să mergem în a crea niște personaje perfecte pentru Halloween, gen zombi, vrăjitoare.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Care sunt cele mai căutate machiaje în această perioadă?”

Mona Croitoru, make-up artist: „Cele mai căutate sunt machiajele de tip face painting, unde folosim culori mai speciale. Putem merge la fel pe varianta de zoom in, nuanțe de gri. Putem merge pe varianta de vrăjitoare, nuanțe de verde, dar foarte bine putem să mergem și pe un machiaj mai glam de Halloween.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si