Close sidebar
Close sidebar

Madalin Ionescu a plecat de la WOWbiz. Prezentatorul a plans in momentul in care si-a luat la revedere de la telespectatori si de la echipa cu care a lucrat

Madalin Ionescu, carismaticul prezentator al emisiunii WOWbiz, a decis sa paseasca pe un alt drum. Dupa sapte ani de Kanal D si cinci de WOWbiz, acesta a decis sa renunte, pentru moment, la televiziune pentru a se dedica familiei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

A devenit tatic in urma cu putin peste o luna de zile, insa clipele magice petrecute alaturi de copiii sai l-au convins sa faca o schimbare. Astfel, a decis sa ia o pauza de la WOWbiz, pentru a se dedica familiei. Iar aceasta seara a fost una mai mult decat emotionanta pentru prezentatorul TV, intrucat si-a luat ramas bun de la colegii sai.

"Vreau sa spun ca am avut un moment de sinceritate, iar astazi sunt aproape inert, m-am trezit cu o durere de cap, m-am intalnit cu tot felul de oameni, inclusiv cu conducerea Kanal D, cu tot felul de prieteni, din toate departamentele. intr-adevar, cu aceasta echipa, am creat un brand, poate am avut povesti controversate, dar am fost cea mai buna emisiune. N-as vrea sa fiu patetic, poate e o chestie de aroganta.

Am vorbit cu un prieten si care atunci cand a aflat ca plec pentru familie mi-a zis ca "esti un fel de Mircea Lucescu al televiziunii" De ce? Pentru ca am creat emisiuni, pe care le-am dus departe. Nu mi-e bine, nu mi-e usor. Fac tot posibilul sa  nu plang, pentru ca sunt nopti in care n-am dormit, sunt momente in care nu ai timp sa te bucuri, o iei de la capat in fiecare zi, cu cerinte mari din partea telespectatorilor, pentru ca ei te iubesc si iti sunt alaturi sau nu.
E dreptul lor. Televiziunea e un medicu captivant, e un produs, e un spectacol, nu judecati oamenii care stiu sa imbrace subiectele. Am vrut mereu sa trag o concluzie din tot ceea ce dezbateam. Nu mi-a placut scandalul, derizoriul, gunoiul, am incercat sa scot ceva din fiecare poveste, din orice poveste. Mi-am propus mereu sa nu fiu un actor. Nu sunt un individ innebunit dupa glorie, motiv pentru care iau pauza.
Cine vrea un adevar in viata, il gaseste, iar in acest moment e vremea de o schimbare. Nu pierd niciun tren. E un moment prin care trebuie sa trec."
, a mai spus Madalin Ionescu in ultima editie a emisiunii moderate de el.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mai mult de atat, acesta a avut parte de o surpriza colosala, intrucat colegii sai i-au pregatit un material emotionat, cu cele mai inedite motive.

Mai multe detalii despre acest subiect le poti afla de pe WOWbiz.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI