Cei doi tineri sunt îngenuncheați de durere. Ei au rămas fără copilul de numai nouă luni. Bebelușul a murit într-un accident în care au fost implicați cu toții. Ei se întorceau din vacanță, din Bulgaria. Din nefericire, niciunul dintre ei nu a ajuns cu bine acasă. Copilul a murit, iar părinții sunt în spital.

Citește si: Percheziții în Prahova, într-un dosar de furt de lemne și șantaj

Teribilul accident s-a produs pe E85, supranumit şi drumul morții. Autoturismul în care se aflau Mădălin, Monalisa, copilul lor și bunica acestuia, a fost izbit din plin de un șofer care circula pe contrasens.

Citește si: Accident rutier de ultim moment: trei mașini sunt implicate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că bărbatul care circula din sens opus a pierdut controlul volanului, a acroşat un microbuz, apoi a intrat în plin în mașina familiei. Bebelușul de nouă luni se afla într-un scaun auto special.

Șoferul care a provocat accidentul a pierit

Impactul violent a fost unul devastator, trupul copilului nu a rezistat. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l salveze pe micuț, însă fără rezultat. Cadrele medicale au fost nevoite să-i declare decesul.

Citește si: Accident cu cinci răniți în județul Bistrița-Năsăud

Bunica copilului a fost luată cu elicopterul și dusă într-un spital din Capitală, în stare foarte gravă.

Mama bebelușului este internată într-un spital din Buzău, iar tatăl într-o unitate spitalicească din București.

Șoferul vinovat de această tragedie a murit. Mădălin şi Monalisa locuiesc în comuna Stâlpu și s-au căsătorit în anul 2020. În urmă cu nouă luni au devenit părinți pentru prima dată, dar nimeni nu s-a așteptat la un astfel de necaz.

Apropiații familiei au declarat că cei patru se întorceau dintr-o vacanță din Bulgaria. „Veneau din excursie, de la bulgari, asta am auzit de la rudele lor. Se duceau la Căldăruşanca, undeva la un priveghi, la un bunic sau unchi. Apoi a intrat cineva în ei şi s-a întâmplat accidentul”, a spus un vecin, potrivit aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si