Close sidebar
Close sidebar

Mădălin și Monalisa sunt părinții care și-au pierdut copilul, de nouă luni, în accident: „Veneau din excursie”

Mădălin și Monalisa trec prin cumpăna vieții. Cuplul și-a pierdut copilul în tragicul accident din Buzău. Bebelușul avea doar nouă luni.

Georgiana Balaban,

Tragicul accident de la Buzău.

[Sursa foto: Spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi tineri sunt îngenuncheați de durere. Ei au rămas fără copilul de numai nouă luni. Bebelușul a murit într-un accident în care au fost implicați cu toții. Ei se întorceau din vacanță, din Bulgaria. Din nefericire, niciunul dintre ei nu a ajuns cu bine acasă. Copilul a murit, iar părinții sunt în spital.

Citește si: Percheziții în Prahova, într-un dosar de furt de lemne și șantaj

Teribilul accident s-a produs pe E85, supranumit şi drumul morții. Autoturismul în care se aflau Mădălin, Monalisa, copilul lor și bunica acestuia, a fost izbit din plin de un șofer care circula pe contrasens.

Citește si: Accident rutier de ultim moment: trei mașini sunt implicate

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Se pare că bărbatul care circula din sens opus a pierdut controlul volanului, a acroşat un microbuz, apoi a intrat în plin în mașina familiei. Bebelușul de nouă luni se afla într-un scaun auto special.

Șoferul care a provocat accidentul a pierit

Impactul violent a fost unul devastator, trupul copilului nu a rezistat. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l salveze pe micuț, însă fără rezultat. Cadrele medicale au fost nevoite să-i declare decesul.

Citește si: Accident cu cinci răniți în județul Bistrița-Năsăud

Bunica copilului a fost luată cu elicopterul și dusă într-un spital din Capitală, în stare foarte gravă. Mama bebelușului este internată într-un spital din Buzău, iar tatăl într-o unitate spitalicească din București.

Șoferul vinovat de această tragedie a murit. Mădălin şi Monalisa locuiesc în comuna Stâlpu și s-au căsătorit în anul 2020. În urmă cu nouă luni au devenit părinți pentru prima dată, dar nimeni nu s-a așteptat la un astfel de necaz.

Apropiații familiei au declarat că cei patru se întorceau dintr-o vacanță din Bulgaria. „Veneau din excursie, de la bulgari, asta am auzit de la rudele lor.

Se duceau la Căldăruşanca, undeva la un priveghi, la un bunic sau unchi. Apoi a intrat cineva în ei şi s-a întâmplat accidentul”, a spus un vecin, potrivit aceleiași surse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI