Tânăra a suferit un accident cumplit în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019. Aceasta a murit duminică noaptea, într-un spital din Belgia.

După ce a suferit arsuri cumplite pe 50% din suprafaţa corpului şi după ce a fost plimbată timp de 40 de ore între spitalele din România, timp în care starea ei s-a agravat, Mădălina Neculai a ajuns într-un spital din Belgia. Din păcate, tânăra nu a putut fi salvată, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Familia și prietenii sunt distruși de durere

"Drum lin catre îngerii iubita lui mama, am sperat pana in ultima clipa ca o sa fie bine dar nu ai fost mi-ai frânt inima, vei ramane mereu in sufletul meu, puiul meu drag si frumos", a scris pe Facebook mama Mădălinei.

Citeste si: Incendiu puternic într-un mall din Capitală

Citeste si: Val de cutremure în România

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Patru surori batjocorite de propriul tată, în Vaslui! Fiul cel mare l-a prins în fapt

Arsă de vie într-o cabană în Sfântu Gheorghe

În noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019, Mădălina şi iubitul ei au mers în Sfântu Gheorghe, la o petrecere, alături de mai mulți prieteni.

Din cauza unei ploi torențiale, Mădălina și iubitul ei au decis să se adăpostească într-o cabană, iar iubitul ei a făcut focul.

Citeste si: Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar pentru că are grijă de soţia paralizată! Actorul a câştigat aproape 5.000 de euro pe lună!

Citeste si: Politică la masă! Ce s-a întâmplat în ziua alegerilor, în Jilava, la doi pași de București! REPORTAJ EXCLUSIV

Citeste si: Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban de pe urma pensiunii de la munte! Afacerea le-a provocat doar pierderi şi datorii!

Tânărul a luat un bidon în care credea că se află motorină şi l-a aruncat pe foc, însă în interior se afla benzină, astfel că flăcările au cuprins, în scurt timp, întreaga cabană, iar Mădălina a fost prinsă în interior, suferind arsuri cumplite, potrivit observator.tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si