Close sidebar
Close sidebar

Mădălina, fata din Tulcea arsă de vie într-un incendiu, a murit în Belgia

Mădălina Neculai, fata de 25 de ani, din Tulcea, care a fost arsă de vie într-un incendiu produs în Sfântu Gheorghe, a murit.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra a suferit un accident cumplit în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019. Aceasta a murit duminică noaptea, într-un spital din Belgia.

După ce a suferit arsuri cumplite pe 50% din suprafaţa corpului şi după ce a fost plimbată timp de 40 de ore între spitalele din România, timp în care starea ei s-a agravat, Mădălina Neculai a ajuns într-un spital din Belgia. Din păcate, tânăra nu a putut fi salvată, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Familia și prietenii sunt distruși de durere

"Drum lin catre îngerii iubita lui mama, am sperat pana in ultima clipa ca o sa fie bine dar nu ai fost mi-ai frânt inima, vei ramane mereu in sufletul meu, puiul meu drag si frumos", a scris pe Facebook mama Mădălinei.

Citeste si: Incendiu puternic într-un mall din Capitală

Citeste si: Val de cutremure în România

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Patru surori batjocorite de propriul tată, în Vaslui! Fiul cel mare l-a prins în fapt

Arsă de vie într-o cabană în Sfântu Gheorghe

În noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019, Mădălina şi iubitul ei au mers în Sfântu Gheorghe, la o petrecere, alături de mai mulți prieteni.

Din cauza unei ploi torențiale, Mădălina și iubitul ei au decis să se adăpostească într-o cabană, iar iubitul ei a făcut focul.

Citeste si: Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar pentru că are grijă de soţia paralizată! Actorul a câştigat aproape 5.000 de euro pe lună!

Citeste si: Politică la masă! Ce s-a întâmplat în ziua alegerilor, în Jilava, la doi pași de București! REPORTAJ EXCLUSIV

Citeste si: Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban de pe urma pensiunii de la munte! Afacerea le-a provocat doar pierderi şi datorii!

Tânărul a luat un bidon în care credea că se află motorină şi l-a aruncat pe foc, însă în interior se afla benzină, astfel că flăcările au cuprins, în scurt timp, întreaga cabană, iar Mădălina a fost prinsă în interior, suferind arsuri cumplite, potrivit observator.tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI