Tanara din Ploiesti a ramas fara loc de munca. Cu greu si-a gasit de lucru in Italia, urde urma sa aiba grija de o batrana, scrie Observatorul Prahovean. Pe 23 iunie, Madalina serban a plecat la aeroportul „Henri Coanda” de la Otopeni, fiind condusa de sora si de cumnata sa. O zi mai tarziu, femeia nu a mai putut fi contactata.

Potrivit sursei citate, Madalina serban trebuia sa ajunga in localitatea Arcore, provincia Monza Brianzza din Italia.

Familia a incercat in repetate randuri sa ia legatura cu ea, insa Madalina are telefonul inchis. Mai mult, prieteni de-ai familiei au mers in localitatea italiana in care tanara trebuia sa lucreze, insa nu au reusit sa o gaseasca.

Din 23 iunie pana in 8 august, cand a fost semnalata disparitia, Madalina i-ar fi trimis un mesaj fiului ei in care i-a scris ca „intr-o zi va fi totul bine”. Femeia a vorbit o singura data cu sora ei si atunci i-a spus ca este bine.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Politistii au facut publice semnalmentele femeii care a disparut.

„Persoana disparuta are 1,60 m. inaltime, aproximativ 58 kg, ochii caprui, iar, la data disparitiei, avea parul drept, de lungime medie, vopsit blond, purtat cu carare pe mijloc. De asemenea, ca semn particular, femeia are un tatuaj pe mana dreapta, reprezentand o constelatie”, se arata in comunicatul IJP Prahova.
Oamenii care au informatii unde se afla Madalina serban sunt rugati sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata unitate de Politie.

sursa foto: Observatorul Prahovean


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si