Madonna, în vârstă de 64 de ani, a anunțat un turneu mondial prin care va celebra cei 40 de ani de carieră. Turneul se va numi ”The Celebration Tour”, iar artista va cânta în 35 de oraşe. 

Unde va concerta Madonna

Madonna a scris pe Instagram: "Veniți să vă alăturați petrecerii! Sunt entuziasmată să explorez cât mai multe cântece în speranța de a le oferi fanilor mei spectacolul pe care îl așteaptă de mult timp".

Citește și: Indivizii care i-au spart casa lui Uraganu au mai jefuit un lăutar. De la cine primeau ponturile

Turneul va debuta la Vancouver, pe 15 iulie. Până în luna octombrie, vedeta va susţine concerte în Canada şi Statele Unite, iar de pe 14 octombrie va veni în Europa. Turneul se va încheia la Amsterdam, pe 1 decembrie. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Miley Cyrus urmează "modelul" Shakirei. Artista a dat cărțile pe față despre fosta relaţie cu Liam Hemsworth într-o piesă lansată chiar de ziua actorului

Fanii din Europa ai superstarului o vor putea să o vadă în orașe precum Londra, Paris, Milano. 

Când vor fi puse în vânzare biletele

Organizatorii turneului „Madonna: The Celebration Tour” au declarat că evenimentul îi va duce pe fanii cântăreței în „călătoria ei artistică ce se întinde de-a lungul a patru decenii şi aduce un omagiu oraşului New York, unde a început cariera ei muzicală”.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 20 ianuarie.

Citește și: Shakira, replică acidă la adresa lui Pique, în noua sa melodie: "Ai dat un Ferrari pe un Twingo"

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si