Superstarul muzicii pop a făcut un real spectacol pe scenă. A cântat multe dintre piesele care au consacrat-o și chiar a dansat alături de trupa ei. Costumațiile spectaculoase și show-ul de lumini au acompaniat interpretarea de gală.

Citește și: VIDEO- Vești bune pentru fanii Madonnei! Cântăreața a anunțat că își va relua turneul mondial „Celebration”, amânat din cauza spitalizării

În urmă cu câteva luni, Madonna a avut mari probleme de sănătate 

Este prima apariție pe care o are Madonna într-un concert, după ce în urmă cu câteva luni a avut mari probleme de sănătate. A stat mai multe zile internată la Terapie Intensivă, din cauza unei infecții bacteriene grave. Acum este în recuperare și savurează din plin fiecare clipă.

„Am avut un an foarte greu și nu am crezut că voi reuși. Nici medicii nu au crezut. M-am trezit înconjurată de copii mei și nu îmi maia duc aminte 5 zile din viața mea sau din maortea mea și nu am știut unde mă aflu, dar îngerii m-au protejat.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mulți fani comentează pe rețelele de socializare că, în turneul în care sărbătorește 40 de ani de carieră, Madonna pare că a întinerit 20 de ani. Apetitul ei pentru intervenții estetice este bine cunoscut, doar că, de data aceasta, schimbarea pare să fie mult mai mare. Madonaa are energie și mobilitate de invidiat, probabil și datorită faptului că a devenit dependentă de sala de fitness.

Multe voci au criticat-o în februarie anul acesta, pentru apariția de la Grammy, spunând că a exagerat cu intervențiile estetice.

Madonna a declarat atunci că regretă operațiile și că va încerca să revină la trăsăturile ei naturale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si