Close sidebar
Close sidebar

Madonna si Beatrice Rancea – intalnirea divelor, la inceputuri de cariera artistica! Ce spune juratul de la „Imi place dansul” despre cea mai avangardista cantareata a lumii?

Beatrice Rancea, unul dintre cei patru jurati de la "Imi place dansul", show-ul difuzat la Kanal D in fiecare duminica, de la ora 20:00 este, in ciuda aspectului sever, a posturii delicate si elegante, o mare admiratoare a doua artiste internationale pe cat de controversate, pe atat de admirate in intreaga lume: Madonna si Lady Gaga.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un exercitiu de imaginatie, jurata spune ca daca ar fi sa participe acum la o astfel de competitie nu ar ezita sa aleaga coregrafia unui videoclip al uneia dintre cele doua artiste. Ar adopta inclusiv tinute sexy similare celor doua cantarete pe care le considera doua profesioniste avangardiste care au revolutionat arta spectacolului.

Beatrice Rancea are un motiv in plus sa o admire pe Madonna. A admirat-o live pe scena Salii Palatului din Bucuresti, la inceputul carierei sale, intr-un spectacol de dans in care iesea in evidenta, anuntand vedeta internationala ce avea sa devina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Pe Madonna am avut bucuria de a o vedea, la inceputurile ei, dansand pe scena Salii Palatului, cand era parte din compania de dans a lui Alvin Ailey, American Dance Theater, la sfasitul anilor '70.

Eram eleva a Liceului de Coregrafie din Bucuresti si imi amintesc ca era o dansatoare care te hipnotiza. Iesea in evidenta, avea carisma, transmitea emotie pe scena, te <tinea> in spectacol. Faptul ca este balerina, in primul rand, ridica nivelul videoclipurilor care sunt spectaculoase si bine gandite din punct de vedere regizoral. Si Lady Gaga are niste videoclipuri extraordinar de elaborate din punct de vedere regizoral, scenografic, machiaj si costume.
Imi place tot ce a propus ca arta a videoclipului, preocuparea care transpare pentru detalii. A revolutionat arta spectacolului,"
a declarat Beatrice Rancea.

Care vor fi temele ce vor pune imaginatia concurentilor la grea incercare, propuse de juratii "Imi place dansul", veti vedea urmarind o noua editie duminica, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI