"Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret decesul unui cetatean român in urma atacului de la Nisa, membru al familiei data disparuta anterior. Autoritatile franceze au confirmat decesul", transmite MAE.

Procedura de identificare a corpului neinsufletit al victimei de cetatenie româna, efectuata de catre autoritatile franceze, s-a finalizat in urma cu putin timp, cu sprijinul autoritatilor române, mai spune ministerul.

MAE reaminteste ca minorul si mama sa au fost identificati printre raniti, aflându-se internati in doua spitale din Nisa.

Starea lor de sanatate evolueaza pozitiv. In prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum si consulul onorific la Nisa, se afla alaturi de familia cetateanului român decedat, acordând in continuare sprijinul necesar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Reprezentantii ambasadei României la Paris si ai Consulatului General al României la Marsilia mentin legatura permanenta cu Celula de Criza instituita de autoritatile franceze

Ministerul Afacerilor Externe anunta si ca va acorda intreaga asistenta necesara in continuare.

Sâmbata a fost gasit, intr-un spital din Nisa, si copilul familiei, care este internat tot intr-un spital din oras, fiind ranit, dar cu o evolutie buna, potrivit medicilor.

In cursul zilei de duminica a fost gasita si mama baiatului, internata intr-un alt spital, in stare destul de grava la acel moment, dar cu o evolutie pozitiva.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si