Magda Vasiliu a criticat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, atitudinea unor personalităţi care ar face diferenţa între oamenii de rând şi vedete.

Iată mesajul integral publicat de Magda Vasiliu pe Facebook:

"Ce-mi plac mie politicienii ăştia care în momentul în care o persoana publică are probleme, sar instant cu explicaţii, soluţii etc….

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mă uit la R. Arafat vorbind despre Busu şi-mi aduc aminte cum m-au sunat şi pe mine atunci cand n-am mai putut şi am făcut publică situaţia incredibilă în care mă aflam. De parcă până la mine nu mai fusesera sute de mame cu copii bolnavi puse la pământ de legile lor tâmpite.

Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu să fie bine, să-şi revină.

E un reper în România…. Şi mai sper că dl Arafat să verifice dacă e adevarat că şeful de la Cardiologie din Craiova şi-a închis telefonul ca sa nu fie solicitat.

Şi să mai verifice de ce în Craiova doar un singur medic poate face intervenţii de genul celei care i-a salvat viaţa lui Busu. Daca-şi închidea şi el telefonul?!? Apoi, să vină să vorbească….

Sau, să vorbeasca dl Arafat & Co despre toţi pacienţii, nu doar despre cei care apar la tv. Multă sănătate şi putere lui Busu, pentru că, în fond, asta conteaza acum cel mai mult. ",  scris Magda Vasiliu.

Florin Busuioc a ajuns noaptea trecută la Spitalul de Urgenţă din Craiova, după ce a făcut infarct pe scenă şi a fost resuscitat de trei ori. La spital, medicii au decis că trebuie operat de urgenţă şi l-au băgat în sala de operaţii, pentru montarea unui stent. Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Busu şi i-au salvat viaţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si