Magdalena Serban a comis crima pe 12 decembrie, iar a doua zi a fost arestata preventiv. De atunci, ea s-a aflat in detentie la Spitalul Penitenciarului Jilava, insa, de ceva timp, ea nu mai este acolo.

Cei de la bugetul.ro au aflat ca femeia a fost transferata de acolo inca din primavara, ba mai mult, ea a fost dusa in detentie, intr-o alta locatie, in afara ariei Bucurestiului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Nu mai este inchisa aici. Femeile nu sunt incarcerate la Jilava. Din primavara nu mai este la Spitalul-Penitenciar Jilava",   a declarat pentru sursa citata purtatorul de cuvant al Penitenciarului Jilava.

Totusi, ea nu a evadat, ci se afla inchisa intr-o alta unitate. "Este in continuare in detentie, dar nu in zona Bucurestiului. Locul unde se afla tine de informatii referitoare la datele personale si nu se poate divulga.

Este intr-o unitate penitenciara din Romania, atat va pot spune", a precizat Cristina Enache, purtatorul de cuvant al ANP pentru cei de la bugetul.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si