Magdalena s-ar fi angajat, in urma cu trei zile, casiera la un magazin din Capitala, scrie Observator.tv. Potrivit sursei citate, fostii colegi ai femeii au observat ca aceasta avea un comportament bizar, insa nu si-au inchipuit ca ea va reprezenta un pericol atat de mare.

"Avea nişte scăpări, aşa. Lucra la casă. Câteodată mai ţipa, câteodată se certa. Cu clienţii se mai certa.

A lucrat în tura de după-amiază. A fost dată afară pentru că a întârziat la muncă. Şefa a întrebat-o de ce a întârziat şi i-a spus nişte prostii", a dezvăluit unul dintre vânzători, potrivit sursei citate.

O alta angajata a magazinului povesteste ca Magdalena Serban s-ar fi certat inclusiv cu seful sau, insa nu s-au putut intelege, femeia fiind incoerenta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"A stat doar trei zile. S-a certat şi cu şeful nostru, i-a vorbit vulgar. I-a zis ceva de genul, că a întârziat la muncă şi i-a zis: "dar, ce, nu pot să mă...". S-a certat cu şefa noastră chiar în ziua aia.

A fost aici, la noi! Ea lucra de trei zile şi voia bani", a mărturisit una dintre casiere.

O casiera isi aminteste ca Magdalena a stat doar trei zile, ea fiind data afara pentru ca ar fi intarziat la munca si din cauza comportamentului nepotrivit.

"Trei zile a stat la noi. Nu se înţelegea cu nimeni. A întrebat-o şefu' ceva, ea a răspuns într-un mod neadecvat.

A spus nişte lucruri care au dat de bănuit", a declarat o altă fostă colegă a Magdalenei.

Magdalena Serban este cercetata pentru omor si tentativa de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si