Close sidebar
Close sidebar

Magdalena Serban, criminala de la metrou, vrea sa fie confruntata cu prima sa victima

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou in statia Dristor, le-a cerut miercuri judecatorilor de la Curtea de Apel sa fie pusa in libertate, sustinand ca vrea sa fie confruntata cu victima care a scapat in statia Costin Georgian.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magdalena Serban a fost adusa miercuri la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat contestatia ei la decizia de arestare preventiva.Potrivit unor surse judiciare, in momentul in care a fost adusa in sala de judecata, cativa arestati aflati in boxa au strigat: "criminala!", scrie Agerpres.

Sursele mai spun ca Magdalena Serban a fost incoerenta in declaratia data in fata magistratilor. Ea le-a cerut judecatorilor sa fie plasata in arest la domiciliu sau control judiciar si a precizat ca locuieste in Craiova. Femeia a aratat ca se afla in greva foamei si ca a fost lovita in arest de un gardian. Ea a solicitat in instanta o confruntare cu tanara din statia de metrou Costin Georgian.

Conform surselor, femeia a mai sustinut ca a avut "o discutie" cu prima tanara, iar cu a doua "o altercatie", dar ca nu a vazut cand aceasta din urma a cazut sau cand a venit metroul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a fost arestata preventiv pe 13 decembrie de catre Tribunalul Bucuresti, ea fiind acuzata de omor calificat si tentativa de omor.

Procurorii sustin ca, pe 12 decembrie, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, Magdalena Serban a impins o tanara spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor actiuni, tanara a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat.

Cu cateva ore inainte, femeia a incercat sa impinga o alta tanara spre linia de metrou in statia Costin Georgian, insa aceasta s-a opus si nu a patit nimic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI