Ben Murphy, un magician și prezentator TV din Australia, a fost atacat în timpul unui număr de magie de către un bărbat din public.

Citește și: Bătaie cu pumnii și picioarele în Vrancea. Un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale

Scandalul fără precedent a avut loc pe data de 1 martie, pe vasul de croazieră Royal Caribbean Quantum of the Seas, potrivit NY Post.

magician atacat

Imagini fără precedent într-un spectacol de magie

[Sursa foto: Twitter]

De a fost atacat magicianul cu pumnii și picioarele

În timpul spectacolului, Ben Murphy și o femeie din public care s-a oferit să-l ajute au stat cu cărțile de joc împăturite ieșind din gură.

Citește și: Actorul Florin Zamfirescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După cum se poate vedea în imagini, Murphy s-a aplecat pentru un „sărut” pasional- parte a trucului în care magicianul a promis că va „schimba” cărțile din gura celuilalt.

Murphy a încercat apoi să scoată cartea de joc din gură, dar s-a speriat când a văzut că un bărbat din mulțime- despre care se crede că este partenerul femeii- s-a urcat pe scenă și l-a împins pe animator la pământ.

Imagini fără precedent într-un spectacol de magie

Dacă nu era oprit de celelalte persoane din public, bărbatul gelos ar fi continuat să-l lovească pe magician cu pumnii și picioarele. 

„Am fost atacat în timpul show-ului. Divertismentul, comedia și magia NU sunt sporturi de contact. Acest oaspete nu ar trebui să mai aibă voie să se bucure de restul croazierei sale”, a scris Murphy pe TikTok.

Citește și: A murit Mystic Meg, cel mai cunoscut astrolog din Marea Britanie, care a prezis câștigurile la loto

Magicianul s-a ales cu vânătăi și o vizită la neurologie

Ben Murphy a susținut că a suferit mai multe vânătăi și „vedere încețoșată”, potrivit 7News.
„M-a lovit în cap, așa că am avut vedere încețoșată”, a spus Murphy, adăugând că echipa medicală de la bord l-a sfătuit să consulte un neurolog.

Murphy a spus că femeia voluntar și-a dat acordul pentru acest act. 

„Era drăguță, râdea și se distra foarte bine, dansa și chicotea și și-a dat acordul pentru tot ce am făcut împreună”, a mai spus Murphy.

Nu la fel i s-a părut că au stat lucrurile soțului gelos al femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si