DNA a cerut arestarea preventiva a lui Bogdan Olteanu, dar judecatorii de la ÎCCJ nu au fost de acord. Magistratii l-au pus în arest la domiciliu pe viceguvernatorul BNR pentru 30 de zile.
"si noi consideram ca cel mult control judiciar se impune. Vom contesta aceasta decizie. A primit cu bucurie aceasta decizie. Nu ai cum sa nu fi fericit de o asemenea decizie dupa ce ai fost retinut.
Nu a înteles de ce i s-a întâmplat acest lucru. E un om educat si inteligent. A ajuns în acele functii pe forte proprii. Dânsul si toti ceilalti se vedeau cu toti cei care contau. E o asociere toxica. S-a vazut cu toate persoanele din presa, care contau pe scena politica.", a spus avocatul lui Bogdan Olteanu imediat dupa aflarea deciziei.

UPDATE: DNA a cerut arestarea preventiva a lui Bogdan Olteanu, dar judecatorii de la ÎCCJ nu au fost de acord. Magistratii l-au pus în arest la domiciliu pe viceguvernatorul BNR pentru 30 de zile.

"Si noi consideram ca cel mult control judiciar se impune. Vom contesta aceasta decizie. A primit cu bucurie aceasta decizie. Nu ai cum sa nu fi fericit de o asemenea decizie dupa ce ai fost retinut. Nu a înteles de ce i s-a întâmplat acest lucru. E un om educat si inteligent. A ajuns în acele functii pe forte proprii.

Dânsul si toti ceilalti se vedeau cu toti cei care contau. E o asociere toxica. S-a vazut cu toate persoanele din presa, care contau pe scena politica.", a spus avocatul lui Bogdan Olteanu imediat dupa aflarea deciziei.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

„In perioada iulie- noiembrie 2008, inculpatul Olteanu Bogdan, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro si sprijin electoral, constând in servicii de marketing si consultanta, in schimbul efectuarii de demersuri pe lânga membrii Guvernului României pentru determinarea numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunarii.

Banii au fost remisi de catre omul de afaceri, printr-un intermediar, la sediul unui partid politic. Ulterior, ca urmare a diligentelor depuse de inculpatul Olteanu Bogdan, persoana respectiva a fost numita la data de 18 septembrie 2008 in functia de guvernator al Deltei Dunarii”, se arata in comunicatul DNA.

In cauza se desfasoara acte de urmarire penala si fata de alte persoane. La data de 29 iulie 2016, inculpatul Olteanu Bogdan urmeaza sa fie prezentat Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si