Mai bine de 50 de locuitori ai cartierului Narciselor din orașul Târgu Jiu s-au adunat în fața municipalității, în semn de protest. Oamenii s-au săturat să trăiască în beznă, așa cum o fac de când au rămas fără curent.

Citește și: Performanța României la Campionatele Balcanice de box. Sportiva Eugenia Anghel se întoarce acasă cu medalia de aur. A învins-o la puncte pe ucraineanca Ina Suprunenko

În speranța că vor rezolva problema, locatarii și-au luat copii în brațe și au mers să protesteze în fața primăriei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Întreruperea alimentării cu energie electrică s-a produs din cauza unei datorii de 50.000 de lei față de furnizorul de electricitate.

Primarul nu le-a putut rezolva problema oamenilor furioși că stau pe întuneric. Se afla la o petrecere

Locuitorii aveau așteptări ca autoritățile locale să intervină prompt, așa cum le-au promis, dar nicio soluție nu a fost găsită.

Cu nemulțumire, luni seara, pe data de 2 octombrie, cetățenii au decis să discute cu primarul, însă acesta se afla la o petrecere.

Citește și: Un român a fost arestat în Olanda. Bărbatul a fost prins de polițiști când avea în portbagaj o oaie furată de la o grădină zoologică

Mai mult, forțele de ordine, inclusiv poliția și jandarmeria, au intervenit rapid pentru a dispersa grupul de oameni din fața primăriei.

În consecință, oamenii s-au văzut nevoiți să se întoarcă la casele lor, fiind obligați să continue să trăiască în întuneric.

Citește și: EXCLUSIV: Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare: "Fata mea nu avea depresie. Mă suna în fiecare dimineață la ora 9:30". De ce mama ei căuta psiholog pe internet, de fapt


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si