Șefa unui magazin din Italia a reușit să îi facă pe angajați să se revolte cu un singur mesaj. Textul incredibil i-a scos din minți pe muncitorii din supermarket.

Femeia, care se afla într-o funcție de conducere, era extrem de deranjată de faptul că angajații închideau uneori casele de marcat pentru a merge la toaletă. Hotărâtă să nu mai aibă astfel de întreruperi în magazin, femeia a decis să ia măsuri.

Citește și: VIDEO Elanul, jucător de fotbal! Animalul a intrat într-o curte și s-a implicat în jocul unor copii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

magazin, angajati, mesaj, sef

Mesajul care i-a scos din minți pe angajații magazinului din Italia

Șefa le-a trimis angajaților un mesaj vocal prin care le solicita să nu mai folosească toaleta în timpul orelor de muncă. În cadrul mesajului, femeia i-a informat că pot merge la toaletă doar în cazul unor urgențe majore și că, în cazul în care nu respectă noua politică, pot să își facă nevoile pe ei.

„Nu te mai duci la baie, nu stai la muncă decât patru ore, mai bine faci pe tine. Deci casa este imposibil de gestionat”, a fost mesajul femeii.

Mesajul  nu a rămas fără răspuns. După ce a fost postat în mediul online de o angajată a magazinului din Torino a devenit viral. Nu a mai durat mult până când compania a decis să o suspende pe femeie din funcția de manager, scrie PlayTech.

Se pare că aceasta nu a fost prima dată când șefa magazinului a făcut abuzuri, acestea fiind la ordinea zilei în centrul comercial. Totuși, firma care deține magazinul spune că nu tolerează un astfel de comportament. Aceasta a recunoscut în fața personalului că a greșit având o astfel de atitudine și și-a cerut iertare. Șefa magazinului a pus mesajul cu pricina pe un moment în care a fost foarte nervoasă.

Citește și: VIDEO Tipuri de spațiere în scris: ce spune despre personalitate noastră acest aspect?

magazin, angajati, mesaj, sef


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si