La acest hotel de 3 stele din stațiunea Eforie Nord turiștii continuă să vină în fiecare zi. Când nu este zi de plajă, se retrag în zona de spa pentru tratamente de relaxare.

Citește și: VIDEO- Turist dispărut după accidentul din Delta Dunării. Căutările au fost reluate încă de la primele ore ale dimineții

Un masaj poate dura între 25 și 90 de minute și e printre cele mai căutate servicii.

„Clientul și-a ales un masaj de relaxare, cu ulei natural de cocos.”

Clienții aleg hotelurile cu piscine încălzite și centre de spa

Clienții pot opta și pentru masaje sub jeturi puternice de apă, în cele 14 zone din piscina interioare.

Dragoș, kinetoterapeut: „În afară de bălăcela propriu priusă la piscină pot urma și alt numite proceduri de masaje, hidromasaje sau kinetoterapia. Avem zonele de masaj cervical, pentru partea de sus a corpului, avem alveolele dinamice care au un sistem propriu care pornesc din zona toracală și se termină în zona sacrală.”

Complexul pune la dispoziția oaspeților săi de la saune umede și uscate până la salina cu vaporii de sare de Himalaya.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Saună uscată în dreapta sau cea finlandeză. Față în față cu cea uscată avem sauna cu infraroșu, aceasta acționează mai mult pe zona osoasă, reumatismală.”

În sauna uscată temperatura atinge 95 de grade.

„Odată cu degajarea căldurii iese și aroma. Recomandarea mea ca și specialist kinetoterapeut, se face 8 și 12 minute cu o pauză de 10 și 15 minute între saune, iar după fiecare saună se efectuează un duș rece.”

„Am intrat la sauna uscată și am reușit să stau 5 minute, am eliminat multe toxine. Am făcut și salină cu sare de Himalaya. Câte zile stați? 4 zile am venit într-un scurt sejur.”

„Am abonament, vin zilnic, am osopuroză, am spondiloză. Trebuie să fii echilibrat, faci câte 15 minute la saună uscat,ă saună umedă.”

În prezent hotelul are un grad de ocupare de 96%. Cele mai căutate sunt pachetele all inclusive, cu 3 mese pe zi și acces în zona de spa.

Mihaela Clima, operator recepție: „Prețurile pornesc de la camerele duble cu mic dejun 300 de lei pentru două persoane pe noapte până la pachetele all inclusive de 630 de lei pe noapte. Pachetele all inclusiv sunt foarte avantajoase pentru că au și accesul la spa inclus, dar și clienții care nu au achiziționat un pachet all inclusive au acces la spa contra cost.”

Deși din punct de vedere calendaristic toamna a început deja, meteorologii anunță vreme frumoasă pentru această săptămână cu maxime de 25 de grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si